POSLUŠNI I VERNI, ZA MITING SPREMNO 200 LJUDI! Nedodirljivi direktor Đokić i njegova upravnica Marina!

Bili smo svedoci da se prošle godine talasalo u Privrednom društvu Kostolac usluge, tražili su sindikati i radnici, veće plate i topli obrok za ceo burek.

Foto: Screenshot/Facebook

Dragoslav Đokić je nekako uspeo da opstane u preduzeću, povećao je plate radnicima na određeno i neodređeno, a i sebi naravno, sada ima platu 150 hiljada dinara. Lepo je to, ali i dalje ima oko 70 radnika na privremeno povremenim poslovima, higijeničarke i radnici na održavanju imaju 33 hiljade. E, to je već tužno i žalosno.

Ipak, njega podržavaju naprednjaci, a i on je poslušan i svi zadovoljni. Dobio je kvotu na sastanku gradskog odbora SNS, da treba 200 ljudi da spremi za miting 26. maja za našu budućnost i budućnost radnika koji su na PP ugovorima.

Pitaju se radnici. Da li nije sramota direktora Đokića i predsednika Skupštine preduzeća da im radnici primaju tako niske plate? Takođe, sednice Skupštine se održavaju u Beogradu, a nekada je bilo u direkciji preduzeća i bilo je tri člana, a sada ima Skupština pet članova. Štedi se na radnicima, a podobni direktori i rukovodioci imaju visoke plate u odnosu na obične radnike. Njegova desna ruka, upravnik Marina Branković, briljira, postavlja svoje ljude na rukovodećim mestima, inače bez nje bi firma propala skroz. 

Nije mogao bolji tandem da se nađe od Dragoslava Đokića i Marine Branković, ali svi moraju da budu napredni, bez toga nema ništa, a kako vode firmu to nije bitno. Bitno je da su verni, poslušni i da spreme za miting 200 ljudi.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker