EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Kako direktorka JP „Parking servis“ Požarevac muze novac preko penzionera i bebisiterke

Dokle će se više trpeti sav ovaj bezobrazluk i samovolja direktorke „Parking servisa“ Požarevac Marije Papović, koja već više od četiri godine zbog upošljavanja dva penzionera I bebisiterke kojima kao protiv uslugu uzima pola mesečne zarade u Javnom preduzeću čiji je osnivač Grad Požarevac I koje funkcioniše tako što naplaćuje parking prostor građanima Požarevca.

Foto: M.V./Screenshot Facebook

Po Zakonu, ovo je krivično delo zloupotrebe službenog položaja, trgovina uticajem I primanje mita koje se kažnjava sa nekoliko godina zatvora, a glavni I odgovorni krivac je upravo direktorka JP “Parking servis” Požarevac Marija Papović koja već 5 godina, zloupotrebljava sve što može. Takođe, ovde imamo I zloupotrebu službenih vozila gde je direktorka prodala svoj privatan auto jer službeni koristi kao da je njen, ne popunjavaju se putni nalozi, a obilazi se cela Srbija I to vikendima.

Pored zloupotrebe službenih vozila, takođe je prošle godine u sred korone zaposlila svoju bebisiterku Ljiljanu Nikolić inače konobaricu, kojoj uzima pola plate za uslugu što je zaposlila, I naravno, da za vreme radnog vremena čuva direktorkino dete. Beibisiterka prima platu oko 50.000 dinara kao kontrolor naplate kazni, sa školom konobarice.

Ljuba direktorka i Naka/Foto: Screenshot Facebook

Takođe, dvojicu radnika parking servisa koji su poslednjih tri godine otišli u penziju, zaposlila je kao penzionere pored toliko nezapošljenih mladih ljudi koji čekaju na birou rada.

Prvo je dogovor napravila sa Nakom Nakovim koji je radio u parking servisu I bio hapšen za proneveru na izgradnji Parking garaže, a ima i krivični proces koji još uvek nije završen. Radi kao nadzor na izgradnji I uređenju parkirališta po Požarevcu, prima penziju I punu platu sa dodacima oko 90.000 dinara gde, direktorki takođe, svakog prvog u mesecu daje 50.000 dinara na ruke, a zloupotrebljava i službeni auto daster koji mu je 24 sata na raspolaganju i sa kojim često ide u Niš da obilazi majku, naravno, bez putnog naloga, i ne izostaje ni sa jednog seminara u zemlji I inostranstvu, i to sve o trošku “Parking servisa” gde takođe, dnevnice daje na ruke direktorki Mariji, naročito one za inostranstvo.

Bebisiterka i direktorka/Foto: Screenshot Facebook

Nakon toga već ustaljenom šemom zapošljava Ljubu Marjanovića kao penzionera, koji joj takođe svakog prvog u mesecu daje 50.000 dinara na ruke, na radno mesto vozača koji nema koga da vozi, jer direktorka ne izlazi iz službene astre.

Naka/Foto: Facebook

Ova dvojica primaju penziju I plate oko 90.000 dinara, gde po 50.000 dinara daju direktorki svaki mesec već tri godine. Pa vi dragi požarevljani koji svaki dan plaćate parking prostor znajte da kad sledeći put pustite poruku vi ne plaćate samo uslugu naplate parkiranja odakle novac treba da ide na uređenje parkirališta I održavanje tog prostora već plaćate bahanalisanje direktorke Marije Papović…

(Tpknews.com/K.S.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker