BUDUĆI GRADONAČELNIK POŽAREVCA: Nova nada Zavetnika, bivši naprednjak, mašinbravar, a predstavljao se kao inženjer i ekonomista

Ivan Jović je poznat požarevačkoj javnosti kao naprednjak, član gradskog veća i čovek koji se navodno lažno predstavljao kao inženjer, pa su tada njegovi pošteni naprednjaci podneli prijavu protiv njega.

Ivan Jović na fotografiji zbog koje je pretio novinaru

Takođe, u stilu Zemunca, na proslavi manifestacije „lov na Moravskog šakala“ 2018. godine koja se održavala u restoranu Izvor, Ivan Jović uputio je niz pretnji doajenu novinarstva pokojnom Momčilu Veljkoviću.

Sada je preko nekih trikova došao do predsednice Zavetnika, Milice Đurđević Stamenkovski i ugrabio mesto poverenika partije u Požarevcu. Stari članovi su bili nezadovoljni njegovim dolaskom, ali on je poznati prodavac magle, pa je tako ubedio i vrh partije u Beogradu da je on cenjena, moralna i školovana ličnost.

Inače, govori se da je on trojanski konj naprednjaka kao i ostali konji i da je često bio viđen u prostorijama SNS u Požarevcu.

Ovom prilikom postavljamo pitanja zbog javnosti. Koju školu je završio i gde? Da li je bravar, inženjer, ekonomista ili doktor nauka?

(Mile Sova)

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker