IPA KOTLIĆ U ZAOVI: Policajci se takmiče u pravljenu gulaša i pecanju ribe na plovak

U Zaovačkoj šumi kod Malog Crnića, u subotu, 30. septembra, održaće se “IPA druženje – Zaova 2017”, u kojem će se policajci takmičiti u kuvanju gulaša i pecanju ribe na plovak.

Kako nam je rekao Dragan Petković, predsednika Internacionalne policijske asocijacije (IPA) za Braničevski okrug, do sada se prijavilo 12 ekipa za kulinarsko takmičenje i 6 pecaroških ekipa.

– Gosti u Zaovačkoj šumi biće naše kolege iz Doboja, Republika Srpska, pa se može reći da će ovo takmičenje ponovo imati međunarodni karakter. Sekretar naše asocijacije za Braničevski okrug, Borivoje Pantović, otišao je u Doboj gde će sa njima potpisati povelju o bratimljenju – rekao je Petković.

Dragan Petković

On očekuje da će se u subotu, za kada se najavljuje lepo vreme, takmičiti veći broj ekipa od do sada prijavljenih, jer je prijavljivanje moguće i na sam dan takmičenja. Pobedničke ekipe u obe takmičarske kategorije dobiće prigodne nagrade, a posle njihovog uručenja druženje policajaca nastaviće se uz muziku i neizostavno prase na ražnju.

TPKNEWS/M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker