PREBIO ŽENU, PRETIO I NAPAO POLICAJCE! Kontroverzni biznismen iz Velikog Gradišta, Vlasta-Neimar, pušten iz pritvora!

Kontroverzni lokalni biznismen Vlasta Stojadinović-Neimar (66) iz Velikog Gradišta, koji je uhapšen u petak zbog porodičnog nasilja i pretnje i fizičkog napada na policijske službenike prilikom hapšenja, pušten je iz pritvora u Požarevcu.

Vlasta Stojadinović-Neimar/Foto: Privatna arhiva

Kako insajder Mile Sova ekskluzivno saznaje kontroverzni lokalni biznismen Vlasta Stojadinović-Neimar (66) iz Velikog Gradišta, koji je uhapšen u petak zbog sumnje da je od 28. juna ove godine, pa sve do petka 30. septembra, vršio porodično nasilje nad suprugom M. A. (37) pušten je u utorak iz istražnog zatvora u Požarevcu.

Kako insajder Mile Sova saznaje, prilikom hapšenja, Vlasta Stojadinović-Neimar je pružao otpor. Pretio je i fizički je napao policijske službenike.

Podsetimo, M. A. (37) koja je duže vreme bila u vanbračnoj zajednici sa Vlastom Neimarom prijavila je da ju je on 28. juna pretukao i polomio nos, a da se nasilje nastavilo u narednim mesecima, kako psihičko, tako i fizičko. Ona je u petak odlučila da ga napusti, ali je zbog straha za svoju bezbednost odlučila i da ga prijavi.

Nakon prijave M. A. (37), Vlasta Neimar je uhapšen i tereti se za nasilje u porodici i nanošenje teških telesnih povreda supruzi i krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. Motiv ovog brutalnog prebijanja žene navodno je ljubomora.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, a nakon saslušanja u nedelju produžen mu je pritvor do 30 dana.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker