ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA: Silovao pastorku (14) nakon raskida sa njenom majkom?

Pripadnici policije, u petak 1. januara u Kostolcu, uhapsili su B. A. (38) iz Smedereva zbog sumnje da je silovao četrnaestogodišnju pastorku, sa čijom je majkom donedavno živeo u vanbračnoj zajednici.

Foto: Ilustracija Profimedia

On je devojčicu poveo u posetu majci koja se odselila u Požarevac, a onda ju je, na povratku u Smederevo, napastvovao u jednoj napuštenoj kući.

Prema našim saznanjima, B. A. bio je u vanbračnoj vezi sa majkom devojčice, sa kojom ima i zajedničku kćerku, mlađu od pastorke. Pre izvesnog vremena, par se razišao, i žena se odselila u Požarevac, kod drugog muškarca. Kako saznajemo, razlog je nasilje u porodici.

Kada je žena napustila zajednicu, njena 14-godišnja ćerka iz prethodnog braka ostala je u Smederevu, kod bake po majci, koja je devojčici i zakonski staratelj.

– B. A. je ponudio devojčici da je povede kod majke u Požarevac, verovatno sa namerom da je nagovori da mu se vrati. Kada se sa devojčicom vraćao nazad u Smederevo, deo puta prešli su pešice, jer nisu stigli na vreme na voz, te su hteli da sačekaju naredni na sledećoj stanici. Tada ju je silovao u jednoj napuštenoj kući – kaže izvor iz istrage.

Sve se desilo tokom noći između 30. i 31. decembra.

Devojčica je, po povratku kod bake, ispričala šta joj se desilo. Odmah su zajedno otišli u policiju i prijavili silovatelja.

Posle potrage, on je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, a potom je predat Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, gde je u subotu saslušan. Na saslušanju je ispričao šta se dogodilo, ali se branio tvrdnjom da nije imao seksualni odnos sa devojčicom na silu.

– Osumnjičeni se tereti za krivično delo silovanje. Tužilaštvo je tražilo određivanje pritvora. U daljem toku postupka, predstoji saslušanje maloletnice, i utvrđivanje svih okolnosti slučaja – potvrdio nam je zamenik Višeg javnog tužioca u Smederevu, Zoran Antić.

Osumnjičenom je, saznajemo, određen pritvor do 30 dana.

(Tpknews.com/Novosti)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker