TEŠKA NESREĆA U ITALIJI: Četvoro Srba izginuli bežeći od policije nakon krađe (VIDEO)

Četvoro srpskih državljana poginulo je u petak neposredno posle krađe u blizini naselja Alvinjano, u okrugu Kazerta na jugu Italije, dok je pokušavalo da umakne policijskoj patroli!

Foto: Twitter

Kako prenose italijanski mediji, Vozač „škode karavan” je četvoricu od petorice putnika, tri muškarca i jednu ženu, odveo pravo u smrt kada je brzinom od oko 160 kilometara na sat vozilom sleteo s puta. Jedan od njih je uspeo da izađe, ali ga je neposredno posle toga usmrtio kamion koji je naišao. Peti čovek je prebačen u bolnicu, gde mu je ukazana pomoć i nalazi se van životne opasnosti.

Filmska potera se okončala tragično na magistralnom putu u blizini tog grada, jer su naši zemljaci odbili da se zaustave na zahtev policijske patrole iz grada Teleza Terma, iz okruga Benevento, koja je procenila “da su sumnjivi”.

– Svi su bili u „škodi karavan”, koju je presrela policijska patrola iz Teleze Terme. Nakon dvadesetak kilometara potere, automobil je sleteo s puta i četvorica od njih petorice su poginula. Jednog je usmrtio kamion po izlasku, dok je od četvorice zarobljenih u prevrnutom automobilu samo jedan preživeo. Morali su da intervenišu vatrogasci da bi izvukli teško povređenog i tri tela. Policija pokušava da identifikuje žrtve, sumnjaju da je reč o grupi provalnika koja je krala u gradovimo Benevento i Avelino jer je policija u vozilu pronašla alat za obijanje i veliku količinu ukradenog nakita – preneli su italijanski mediji navodeći da su neposredno pre prevrtanja izbegli direktan sudar.

Žrtve saobraćajne nesreće nisu odmah identifikovane, pa je jedan deo italijanskih medija objavio da reč o mladićima iz Rumunije, dok su drugi izveštavali o srpskim državljanima.

– Automobil je u jednom trenutku prešao u suprotnu kolovozonu traku i za dlaku izbegao da se zakuca u kamion koji mu je dolazio u susret. Uspeli su da izbegnu direktan sudar, ali je škoda karavan posle toga sletela sa puta pravo na liticu. Lakše su povređena i dva policajca koji su učestovali u poteri – prenose lokalni mediji.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker