ŠOK OBRT! Kamiondžija iz Srbije nije ubijen u Rumuniji, umro je prirodnom smrću

Kako navode mediji, vest da je vozač kamiona iz Srbije, Dušan Stević stradao u Rumuniji prilikom pokušaja pljačke njegovog kamiona, je netačna.

Foto: Screenshot/facebook

Kako se navodilo u prvim nezvaničnim izveštajima, Dušan je preminuo dok je spavao u kamionu, kada su lopovi navodno hteli da provale u kamion i tom prilikom koristili gas, što je kod Dušana navodno izazvalo zastoj u radu srca.

Na Fejsbuk grupi “Drug sa druma – open group” je objavljen i apel za pomoć Dušanovoj porodici, što je dovelo do zaključka kako je u pitanju prevara i kako neki samo žele da se okoriste tuđom tragedijom i zarade na njoj.

Kako je naveo član grupe “Drug sa druma” Andrija Arsić, gde je objavljen apel za pomoć porodici kolege koji je preminuo, reagovali su ishitreno i verovali rekla-kazala pričama.

– Ja sam inače iz Jagodine i lično sam poznavao kolegu Duleta. Znam da je sada njegova supruga ostala samohrana majka sa dvoje maloletne dece. Bilo kako bilo, toj porodici treba pomoći u svakom slučaju. Malo smo ishitreno reagovali i verovali smo onim pričama, rekla-kazala. Jedino je tačna informacija, koju nam je i njegova supruga potvrdila, da je on zaista preminuo od infarkta u Rumuniji. U kabini nije bilo nikakvih tragova obijanja niti bilo kakvog nasilja. Jednostavno, toj porodici treba pomoći, a nekim novinarima neka služi na čast da sam ja hteo da se obogatim na smrti kolege. Lepo se u mojoj objavi vidi da sam objavio ime i račun njegove supruge. Nigde se moje ime ne spominje, nikada se time u životu ne bih bavio, jer smo ja i moje kolege iz grupe “Drug sa druma” napravili milion akcija gde smo pomagali socijalno ugroženim porodicama, deci nastradalih kolega delili smo paketiće za Novu godinu i ovo što su oni uradili je zaista sramno. Samo se jedno pitam, gde će im duša – rekao je Andrija Arsić za Telegraf.rs.

Kako je na društvenim mrežama napisala sestra preminulog vozača, natpisi da je njen brat preminuo tokom pljačke kamiona su “čista glupost i jedna ogromna laž”.

“Ko god da je pročitao ovakve objave, ne verujte u to. Ništa od toga nije istina, priče i rekla-kazala glasine su otišle predaleko i na sav trenutni bol i tugu naše porodice, stvorili su još veći stres”, napisala je ona.

Dušanovi prijatelji, koji su se od njega oprostili putem Fejsbuka, imali su samo reči hvale za njega.

“Kažu da se i Bog često sagne da otkine najlepši cvet”, “Ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena”, samo su neke od poslednjih poruka koje su uputili Steviću.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Inače, ovaj vid naknadnih poriva je poznat kao “tradicionalno izvlačenje iz probleba”. A možda je i mito posredi.

    Putuj nebeskim drumovima dobri Dušane i neka ti je slava za sve!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker