LA “PIOVRA” 3: Raniji radovi kriminogenog požarevačkog narodnog poslanika Veroljuba Arsića

Veroljub Arsić, poznat po svom visokom obrazovanju i velikoj stručnosti, taj ekspert srpske političke misli, sa tako malo znanja, sa tako malo obrazovanja, sa tako malo sadržaja u svakom pogledu, otkrio je građanima Braničevskog okruga, koje, kao narodni Poslanik predstavlja u Narodnoj skupštinu Republike Srbije, jednu veliku do sada neotkrivenu teoremu, koja glasi: More je slano! Kako naš narod kaže, “u laži su velike oči”, tako i drug Vecko, postepeno povećava dioptriju iako mu okvir naočara ostaje isti, da ne bude navatan!

Veroljub Arsić/Foto: Tanjug

Drug Vecko je 2016 godine, u toku izbornih radnji, bukvalno suspendovao zakone ove države, tako što je poslao batinaše na izborno mesto, Opština Kostolac, selo Petka, na tadašnjeg funkcionera SPS-a, koga su Veckovi batinaši pretukli ispred izborne jedinice i otišli u nepoznatom pravcu. Samo pribranošcu tadašnjeg funkcionera SNS-a iz Petke, sprečen je dalji incident, jer je svojom izjavom policiji, spasio druga Vecka. Navodno, obećao je Vecko 3.000 evra nadoknade oštećenom socijalisti, ali, da li od silne preplanulosti mediterana ili zato što je more slano, od obećanog nema ništa.

Zanimljivo je to, da je nakon toga smenjen funkcioner koji ga je spasio bruke i dalje istrage.

2016 i 2017 godine uzimao je Vecko pozajmice od društvenih firmi, kako bi pokrivao lagodan život i nagomilane kredite za propalu firmu “VECKO” D.O.O koja je samo predstavljala paravan za reketiranje privatnika i raznoraznih tajkuna. Tragovi o Veckovim čuvenim pozajmicama postoje, a to je obelodanili istraživački portal krik.rs koji je došao do tajnih podataka o nekretninama i stanovima koje je ovaj društveni parazit kupovao po Mirijevu. Isto tako postoje i pismeni tragovi sa ciframa o pozajmicama koje je dobijao, a koje ćemo obelodaniti u narednom periodu.

Pokušao je drug Vecko, da šećeranu “Požarevac” kada je grad otkupi iz stečaja, ustupi na besplatno korišćenje, svom velikom donatoru, Željku Kranjčeviću, vlaniku prehrambene firme “Styline”, tako što su imali kombinaciju sa Miodragom Kostićem-Koletom, da šecer koji se uvozi iz Ukrajine, samo pakuju u Požarevcu i prikazuju kao proizvodnju iz pogona šećerane Požarevac. Subvencija države je u tom trenutku iznosila 120.000 dinara po toni!

Državni sektretar u ministarstvu privrede, Dragan Stevanović, još iz radikala Veckov dobar prijatelj je celu kombinaciju aminovao. Tadašnja lokalna vlast na čelu sa gradonačelnikom Banetom i još dvojicom članova veća, uspela je da preduhitri ovo Veckovo lopovsko udruženje, ali Vecko je ponovo otišao na more a pošteni funkcioneri na ulicu.

Nastaviće se….

(Tpknews.com/D.L.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker