IMAO I “POSILNOG” AUSTRIJANCA: Srbin “narko gazda” uhapšen u Salcburgu!

Austrijska policija uhapsila je dvojicu muškaraca osumnjičenih za trgovinu narkoticima. Iza brave su se našli “gazda”, Srbin (26) čiji identitet policija nije navela i ulični diler koji je završavao poslove za njega, Austrijanac (34).

Ilustracija

Dilerski par uhapsila je policija iz Salcburga, a baza Srbina odakle je rasturao drogu još od 2015. godine je bila mala opština Pingau, odakle je prodavao uglavnom heroin, ali i kokain i marihuanu, prenose austrijski mediji.

Srbin diler je imao i svog “posilnog”, koji je obavljao fizičke poslove za njega, odlazio po drogu i prodavao je na ulici. Austrijska policija tvrdi da je prodao najmanje 1,3 kilograma heroina.

Upravo je Austrijanac, kurir i prvi uhapšen. Naime, njega je policija presrela kada se iz Salcburga vraćao u Pingao a prilikom pretresa njegovog ranca, pronađeno je oko 150 grama heroina.

Inspektori su potom upali i u kuću osumnjičenog Srbina i uhapsili ga. Prilikom ptretresa pronađena je još izvesna količina narkotika, ali nije navedeno koja vrsta i koja količina.

Takođe je pronađen i vazdušni pištolj, izvesna količina novca za koji se sumnja da potiče od trgovine narkoticima, a zaplenjeni su i kompjuteri i mobilni telefoni.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker