VUČIĆ NAREDIO: Pogledajte kako policija zastrašuje građane u Požarevcu pred protest (VIDEO)

Pripadnici policije od prethodne večeri upozoravaju građane da će snositi posledice ukoliko odluče da blokiraju saobraćajnice i protestuju.

Screenshot

Portal tpknews.com došao je u posed video snimka na kom se može videti kako policajci u Požarevcu prete aktivistima, učesnicima protesra.

Kako saznajemo, aktivistima je zaprećeno da će snositi prekršaniju i krivično odgovornost, ukoliko blokiraju puteve i izađu na protest.

Što se može videti i na video snimku.

Podsetimo, mnogim aktivista policija je došla u večernjim časovima na kućnu adresu, a od jutros su intezivirane posete i sve više građana prijavljuje da su dobili “upozorenje o posledicama današnjeg protesta”.

Učesnici protesta upozoravaju da policija ne sme bez naloga tužioca da uzlazi u stanove i da ih pretresa i poručuju svim koji dožive slično iskustvo da obavezno zatraže nalog od pripadnika MUP-a.

PROČITAJ I

6 Komentari

  1. Policija posecuje postene gradjane i preti. Nek ide ako smeju kod kriminalaca koje stiti SNS i koji se javno hvale da imaju podrsku Vucicevog brata, Darka Glisica i Crnogorca Aleksandra Jokica. Zivela Srbija, dole kriminalci!!!

  2. Vučić pominje institucija koje u Srbiji rade za Srpsku naprednu stranku? Nema vladavine prava dok se Vučić ne skine sa vlasti. Dole Vučić!

  3. Кад су криминалци формирали власт у Кучеву, полицији је наређено да иде терен. Шетали се криминалци по Кучеву како су хтели јер није било ниједног полицајца на улици. Србија је веома несигурна држава.

  4. Gospodo policajci,očito ste zaboravili važnu činjenicu a to je da Vas plaća narod iz svog džepa a ne Vučić. Zato se zapitajte kome treba da služite.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker