NEDINIĆ IZGUBIO KOMPAS: Umesto da nam pošalje demant, objavljenim saopštenjem potvrdio naše pisanje!

Nakon što je naš portal pisao o Nedinićevoj prodaji mesta predsednika Opštine Petrovca na Mlavi socijalistima, objavljeno je saopštenje za javnost, u kojem zapravo Duško Nedinić, nije demantovao ono o čemu smo mi pisali.

Predsednik Opštine Petrovac na Mlavi, Duško Nedinić, danas se obratio javnosti putem društvene mreže Fejsbuk, opštinskog sajta i drugih lokalnih medija. Međutim, gospodin Duško Nedinić umesto da nama pošalje demante i opovrgne sve što smo pisali, on je ovim saopštenjem potvrdio naše pisanje.

Pismo prenosimo onako kako je objavljeno, pa pročitajte i vi:

Dakle, kao što ste i pročitali u saopštenju, Duško Nedinić je naglasio da su dosadašnje spekulacije o njegovoj ostavci neistinite i da neko (aludirajući na nas) pokušava na nefer način da pokupi političke poene.

Pa gospodine predsedniče, kao prvo, naši izvori su verodostojni. Kao drugo, nismo mi ti koji idu okolo po Petrovcu od jednog do drugog, tvrdeći da vas naš urednik zivka telefonom i ucenjuje, tražeći vam po vašoj priči 50-100 evra, da ne bi dalje objavljivao neugodne članke o vama. Zbog ovoga naš urednik vam na raspolaganju ostavlja otvorenu telefonsku liniju preko viber aplikacije, na broj +381 63 1918854 i nada se da ćete da ga pozovete, da vam barem čuje glas.

Takođe, nakon objavljenog saopštenja na Fejsbuk stranici Opštine Petrovac na Mlavi, ostavili smo komentar: “Da niste malo pobrkali lončiće? Ovo je obično saopštenje, isto kao rekla kazala! Gde je DEMANT???” Međutim, umesto da dobijemo odgovor, izbrisan je komentar i postavljen blok za dalje komentarisanje. Znajući unapred sa kim imamo posla, uradili smo odmah Screenshot obrisanog komentara koji smo ostavili kao dokaz, i koji prilažemo i vama:

Sada sve ostaje na građanima opštine Petrovac na Mlavi, da sami iz ovih redova izvuku istinu, ma koja bila. Mi nastavljamo i dalje da vas izveštavamo kao i do sada.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker