NOVI HOROR U BEČU: Klovn ubica sa sekirom napao tinejdžera koji se vraćao iz crkve! (VIDEO)

Četrnaestogodišnjeg Morica B. (Moritz B.) u utorak uveče u bečkoj opštini Favoriten napala je osoba prerušena u jezivog klovna.

klovn-ubica-bec-2

Klovn je sedeo na ljuljašci, a kada je prestravljeni dečak počeo da beži, on je sa sekirom u ruci pojurio za njim. Dečak kaže da se vraćao iz crkve St. Antons kada je primetio klovna, koji je ubrzo počeo da ga prati.

On je u razgovoru za list Hojte, rekao da je pored crkve stajao još jedan klovn, koji je iz daljine posmatrao šta se dešava.

„Prvo je samo išao za mnom, a onda je potrčao. Prepao sam se da će me uhvatiti“, izjavio je 14-godišnjak i dodao „U ruci je držao sekiru, koja je izgledala kao prava.“

Ovo je samo jedan od nekoliko slučajeva histerije zvane “klovnovi ubice” i njihovog pojavljivanja u Austriji, koji su se dogodili poslednjih dana .

Međutim na jutjubu se pojavio snimak na kom je osoba maskirana u klovna izvukla deblji kraj. On je pokušao da preplaši jednog vozača, ali je dobio dobre batine.

Na snimku se vidi kako klovn ide ka kolima, međutim u sledećem trenutku vozač iskače iz automobila i počinje da bije maskiranog, sve dok ga suvozač, koji je snimao čitav događaj, nije odvoji od klovna.Na internetu se vodi vatrena diskusija, da li je snimak pravi ili namešten i da su protagonisti želeli malo da se našale na račun trenutne histerije koja vlada zbog jezivih klovnova.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker