ADVOKAT SA LAŽNOM DIPLOMOM: Petrovački prevarant otima bez trunke srama i obraza

Pero Nedinić, petrovački advokat-prevarant sa lažnom diplomom punih 30 godina družio se i stvarao lažno prijateljstvo sa građevinskim majstorom Damjanović Milanom iz sela Oreškovice.

Pero Nedinić, advokat prevarant-oteta vikendica/Foto: Privatna arhiva

Ovaj izuzetno dobar i vredan majstor nije ni slutio da će jednog dana biti prevaren, i to ni više ni manje, upravo od svog višedecenijskog lažnog prijatelja.

Damjanović je izvodio više puta građevinske i druge radove za porodicu Nedinić. Uvek je bio maksimalno korektan. Pripremao i peko jagnjad i prasice svaki put kada je bilo potrebno. Pravi domaćin! Znao je da njegov višedecenijski prijatelj advokat ima lažnu diplomu i da je prevarant ali ni slutio nije da će i njega prevariti.

Naime, u selu Ždrelo u neposrednoj blizini banje kupili su plac i počeli zajedničku gradnju dvospratne vikendice sa četiri apartmana. Sve troškove su delili na pola. Dok je majstor Milan vodio brigu o svim građevinskim radovima, Peri, advokatu sa kravatom, prepustio je birokratske radove. Vikendica se vodila na Damjanović Milana i Perinu drugu nevenčanu suprugu Milanović Vesnu.

Međutim, Pero Nedinić je osmislio prevaru. Četiri dana pred penziju, Perin kućni prijatelj, a inače sudija Momčilo Popović, je bez znanja Damjanović Milana napravio vanparnično poravnjanje i kompletnu vikendicu sa četiri apartmana prepisao njegovom vanbračno sinu Nedinić Dragomiru, a kada je prevareni majstor saznao za prevaru, Pero mu je zapretio da će ga njegovi ljudi ubiti bude li se pravio lud i tražio nazad svoju imovinu.

Damjanović je zbog ovog otimanja podneo tri krivične prijave ali javno tužilaštvo u Petrovcu na Mlavi i dan danas ćuti. 2017. godine, na saslušanju u Osnovnom sudu u Petrovcu na Mlavi, Pero Nedinić u odbrani je izjavio da se vikendica ne vodi na njega niti na njegovog vanbračnog sina, već da se vodi na njegovu vanbračnu suprugu i Damjanović Milana. I ko je sada ovde lud a ko pametan?

Ali kako god bilo to vam je u Srbiji demokratija i pravda, dok Perin sin uživa u blagodetima nasledstva, Damjanović i dalje mukotrpno radi na građevini a užilaštvo je slučaj gurnulo u fioku.

Više se isplati kupiti lažnu diplomu, varati narod i državu nego pošteno raditi.

(Ekipa Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker