Nagrađeni najbolji Požarevački policajci i vatrogasac godine (FOTO)

Povodom novogodišnjih praznika priređen je novogodišnji prijem za pripadnike Policijske uprave Požarevac i Sektora za vanredne situacije.

Nagrađeni su radnici Ministarstva unutrašnjih poslova, policijske uprave Požarevac koji su ostvarili izuzetne rezultate u vršenju policijske službe i pojedinac radnik Republičkog sektora za vanredne situacije Grada Požarevca, vatrogasne službe Požarevac koji je ostvario podvig u sprečavanju ili gašenju požara, spasavanju građana i njihove imovine i otklanjanju drugih opasnosti po život i zdravlje ljudi i materijalnih dobara.

Bane Spasović

Povodom novogodišnjih praznika u iznosu od po 10 hiljada dinara nagrađeno je pet radnika MUP-a, policijske i jedan pripadnik vatrogasne službe:

Ivica Ilić, službenih policijske ispostave Požarevac, Vojislav Milenković službenik saobraćajne policijske ispostave Požarevac, Nedeljković Biljana, službenica odeljenja kriminalističke policije, odseka za suzbijanje privrednog kriminaliteta, Vukmirović Ivan, službenik odeljenja kriminalističke policije, odseka za suzbijanje privrednog kriminaliteta, Ivošević Tatjana, službenik odseka za upravne poslove i Petrović Miljan, službenik sektora za vanredne situacije.

Nagrade je uručio gradonačelnik Grada Požarevca, Bane Spasović koji je najpre izrazio žaljenje zbog tragično preminulog policajca koji je nedavno izgubio život na radnom zadatku.

– To je težina i odgovornost jednog posla koji vi obavljate na zaštiti građana i imovine. Nadam se da godine koje dolaze neće biti tako teške kao ova i da ćete uspešno da obavljate svoj posao i zadatke i nadam se da će to biti najviše iz oblasti preventive, a ne da dođe do određenih slučajeva -, istakao je Spasović.

TPKNEWS/M.L. / Foto: Požarevac.rs

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker