5G ANTENA U CENTRU PETROVCA NA MLAVI: Za vreme policijskog časa, “tajno” postavili baznu stanicu (FOTO)

Poslednjih dana zabrinuti za njihovo zdravlje, meštani Petrovca na Mlavi tvrde da je “tajno”, za vreme vanrednog stanja, postavljena bazna stanica za 5G mrežu mobilne telefonije u samom centru grada.

Foto: TPKNEWS

Kako zabrinuti meštani Petrovca na Mlavi tvrde, u samo centru grada“, za vreme vanrednog stanja dok je trajao policijski čas, tajno je postavljena bazna stanica za 5G mrežu mobilne telefonije.

Kako se uverio TPKNEWS, bazna stanica 5G mreže mobilne telefonije za koju meštani Petrovca tvrde da je postavljena za vreme vanrednog stanja dok je trajao policijski čas, nalazi se na krovu zgrade u kojoj se nalaze prostorije JP „Pošta Srbije“.

Kontaktirali smo lokalnu samoupravu u Petrovcu na Mlavi sa pitanjem – Da li je neko obavestio lokalnu samoupravu da je u samom centru Petrovca postavljena bazna stanica za 5G telekomunikacionu mrežu? Ako jeste, da li je lokalna samouprava odobrila njeno postavljanje?

Na ova naša pitanja nadležni iz lokalne samouprave su ostali zbunjeni, i potvrdili nam da njih o tome niko nije obavestio niti je neki mobilni operator u poslednje vreme podneo bilo koji zahtev za postavljanje bilo kakvih antena ili predajnika na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi.

Foto: TPKNEWS

Podsetimo da je prošle godine ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, najavio da će od ove godine početi da se uvodi 5G mreža u Srbiji, koja će građanima omogućiti brži internet.

Međutim, koliko god svi želeli da nam se brže učitavaju pesme, ekspeditivnije stižu mejlovi, i da bez “bagovanja” pregledamo Instagram, mišljenja o 5G mreži se i dalje zasnivaju na nepoverenju, a navodnog zračenja, koje ona emituje, ljudi se plaše.

Teorije o štetnosti pete generacije bežične telekomunikacije pojavile se pre nekoliko godina a, posebno su postale “popularne” od kako je počelo širenje novog virusa korona. Postoji čitav niz različitih teorija zavera i uglavnom se svode na to da 5G služi ili za širenje ovog virusa ili da je policijski čas služio da “nevakcinisani migranti tajno postave antene ove mreže kako bi potom ta mreža poslužila za kontrolu ljudi”.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker