SITNIJE, CILE, SITNIJE: Kostolac u raljama korumpiranih funkcionera

Poštovani čitaoci TPKNEWSA, prethodnih dana pokušali smo da što realnije izveštavamo o stanju u jednoj maloj opštini Braničevskog okruga, kakva je opština Kostolac.

Prva s leva Milena Cerovšek i njena ljubavnica prva s dena Slađana Petrušic Ex Gutić/Foto: Privatna arhiva

Pokušali smo da javnosti iznesemo trenutno stanje bezakonja, perverzija, bolesti, pakosti i sve ono što prati određenju vrstu ljudi koja se nikako ne može uporediti sa flouskulom homo sapiens, već samo sa homo.

Odamah nakon ovih objava, dobili smo na stotine mejlova i pisama podrške građana Kostolca sa različitim sadržinama, od kojih objavljujemo samo istinita.

U moru navedenih pisama, u ovom izdanju izdvajamo sledeće pismo:

PISMO NEZADOVOLJNOG GRAĐANINA: U Kostolcu muk…a budući kandidat za predsednika, od ljubavnog plana, pa sve do nepotizma!?

“Poštovana i cenjena redakcijo, obzirom da u poslednjih nekoliko dana pratimo dešavanja na vašem portalu kao i većina Kostolčana, koja za istinu, ne mogu znati šta radi kostolačka vlast već se preko vas informišemo, želimo da vas obavestimo o malverzacijama koje se vrše u našoj maloj opštini već dugi niz godina.

Sekretar Slađana Petrušić Ex Gutić je po struci diplomirani pravnik ali pravnik u koži bitange i prevaranta, koja svoju struku zloupotrebljava na razne načine. Naime, u eri Demokratske stranke, Sekretar Slađa je vedrila i oblačila, kako Versaće tako i Loui Vitton, pomalo Levis a najviše Evre. Svoje aktivnosti je nastavila nakon preletanja u SNS, gde je dobila mesto sekretara skupštine sa skromnom apanažom u iznosu od skromnih 40 hiljada dinara.

CEROVŠEK DEMANTUJE PISANJA TPKNEWSA: “Sa kim ću biti u ljubavnoj vezi, moje je lično pravo!”

Sve bi to bilo u redu, da ona već nije zaposlena u gradskoj upravi grada Požarevca kao načelnik inspekcijskog odeljenja i već prima platu u iznosu od 70 hiljada dinara plus putne troškove. Načelnik uprave grada Požarevca Aleksandar Simonović redovno Sekretaru Slađi potpisuje i platu kao načelniku inspekcije i apanažu kao sekretaru skupštine i privremenog organa u Kostolcu. Premda, pravi se da ne vidi ili nema odgovarajuću dioptriju ali VJT u Kraljevu ovo vidi sigurno, pa je pitanje ko će na robiju zbog ovakvog prostačkog pljačkanja budžeta?

Vlasnici kostolačkih kafića, Dujaković Branislav vlasnik kafea “Antik” i Miloš Damnjanović vlasnik picerije “Galija” bi verovatno najsrećniji bili kada bi Sekretar dobila prekomandu, recimo u Ćupriju ili možda Zabelu.

Prvi pomenuti, mesečno dopunjuje budžet Sekretara Slađane u iznosu od nekoliko stotina evra i jedan šoping mesečno u Delta-City ili TC Ušće, kako bi rešenje o rušenju terase njegovog kafića “ćutalo” još malo u fioci iako je uzurpirana javna površina.

PISMA PODRŠKE: “Žene koje odbiju se*s sa gej ‘Žderačicama’ iz Kostolca, dobijaju momentalni otkaz!?”

Drugi, Miloš Damnjanović, poznatiji Kostolcu kao “Trke”, svaku proslavu Sekretara Slađe koju dobrovoljno organizuje u svom restoranu Galija, mora da knjiži pod “rashod”, sa ostalom mesečnom apanažom od 300-500 evra, kako Sekretar Slađa ne bi otvarala fioku. I ostali vlasnici ugostiteljskih objekata su reketirani, ucenjeni ali i veoma uplašeni, ko god da podnese prijavu ista završi kod nje na stolu pa nakon toga na Jeremijinom polju. Iako Sekretar Slađa pevuši poznatu pesmicu od Lepe Brene “Sitnije, Cile, sitnije” kada posećuje pomenute objekte, cifrice su krupnije.

E sad, sve dok ima zaštitu svoje ljubavnice Milene Topčine, sve ide kao po loju. Ipak, narod je zaokupljen ali nije glup, a zatvori novi niču po Srbiji….valjda će ostati po neki evro i za kantinu…”, navedeno je u današnjem izdvojenom pismu našeg čitaoca iz Kostolca.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Баш извор информација је Серџо Крстановски, молим Вас не лупајте. Милена је дивна и поштена Костолачка за разлику од дотичног господина.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker