MALO CRNIĆE: Nesretni starac izgubio život na, veoma neobičan i bizaran način!

Svetislav Stević(72) iz Smoljinca, opština Malo Crniće, prošle nedelje izgubio je život na, veoma neobičan i bizaran način.

rakija-kazan-pece-rakiju

Svetislav je u dvorištu porodične kuće prošle nedelje pekao rakiju, i iz neutvrđenih razloga pao na ložište kazana, gde ga je zahvatio plamen. Zbog zadobijenih opekotina on je preminuo.

U petak uveče Svetislavovo do pola ugljenisano telo pronašao je njegov sin Nenad koji oca nije video dva dana. Oko 20 časova došla je policija i napravila uviđaj, koju je Nenad obavestio čim je pronašao ugljenisano telo oca.

Posle izvršenog uviđaj utvrđeno je da nad pokojnim nije bilo nikakvog nasilja, policija je zaključila da se radi, o takozvanoj, zadesnoj smrti, pa nisu tražili da se vrši obdukcija, već su telo predali porodici radi sahrane.

O uzrocima smrti može da se samo nagađa, jer nije rađena obdukcija. O tome ima nekoliko verzija koje kruže Smoljincem.

Jedna je da je nesretnom starcu dok je ložio kazan pozlilo, pa je pao direktno na žar i nakon toga izgoreo. Ova verzija je najverovatnija jer je Svetislav bio srčani bolesnik i imao je dva infarkta.

Ima i onih koji smatraju da je u žar pao jer se napio, a neki kažu da mu je glave došao prvenac, koji je čist metil alkohol, jer je onako pripit, njega konzumirao, što je dovelo do trovanja i gubitka svesti, sa tragičnim završetkom.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker