KAD VISKI PROGOVORI: Raspop Mijović odveza uzdu, pa reče ono što trezan misli

Pre nekoliko dana bio je još jedan dan opštine Golubac. Parada nerada, hvalisanja, slikanja, provaljivanja i za(h)valjivanja. Privilegovanim i skoro uvek istim laureatima.

Screenshot

Posle hvalospevnog govora raspopa Mijovića, pregledanja prerađenog promotivnog filma, usledilo je drugo, ono omiljenije, poluvreme. To vam je onaj deo gde se prisutni uvlače raspopu i gde pokušavaju što bolje i više da uzdignu sami sebe.

Ali, sve to ima i meru, a mera je kada raspop nalije poveću količinu viskija u svoj organizam, odveze uzdu i kaže sve ono što trezan misli.

I tako prisutni na tom skupu imaše priliku da čuju da je Vojislav Živanović prva pesnica JKP “Golubac”, loš čovek, kako ga svi mrze, kako je nezahvalan i bezobrazan. Sa druge strane, sve to pokušavao je da izbalansira šurak raspopa Mijovića, Rade Kurta. Međutim, ne ostade raspop ni njemu dužan od psovanja, pa sve do salvi uvreda.

I naravno, da bi svako jelo pa i ovo bilo ukusno potrebno ga je bilo valjano začiniti. Za ovo se pobrinuo jedan od uglednijih privrednika iz Golupca, koji je posle verbalnog i vulgarnog nastupa raspopa Mijovića iskoristio priliku da javno postavi zanimljivo pitanje raspopu.

Šta si ti to uradio za Golubac? Trošiš narodne pare, i pripisuješ sebi zasluge. Šta si ti konkretno dao svoje za Golubac? Međutim, raspop na pitanja ne odgovori.

(Tpknews.com/M.S.)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Da li je to taj sastanak kada je tražen reket od privrednika uz napomenu da malo daju. Ucenjuju preduzetnike da uplaćuju u sportsku klub pa odatle podižu novac i uzima Mijović sa sinom. Volela bi kada bi se javio neko od prisutnih i ispričao detaljnije o ucenjivanja od strane A. Mijatovića. A narod ko ovce bleje i hvale svog vrlog čobanina Mijovića.

  2. Da su čobani bilo bi dobro, jer su i to ljudi koji žive od tog posla. Ovo je neotesana stoka koji misle da su Bogom dano i da se bez njih ne može ništa da se uradi. Takođe pokušavaju da se na sve načine iživljavaju i da potcenjuju ostale građane, kao da niko nezna ništa, samo sve znaju. Bilo bi dobro da se ovaj napaćeni narod (koga ima u sve manjem broju) najzad opameti i da se ovaj kriminalni režim pošalje u istoriju, jer već su nam stavili omču oko vrata?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker