UŽAS U BEČU: Srpkinja namerno pregažena autom, slomljena joj je lobanja i kičma! (VIDEO)

Bečka policija traga za jednim ili više mladića koji su juče ujtru namerno pregazili Sanju L. (22), poreklom iz Srbije. Do nesreće je došlo nakon kraće svađe ispred kluba u kom se uglavnom okuplja omladina sa Balkana.

Screenshot (134)

Prema navodima svedoka, dvadesetdvogodišnja devojka je po izlasku iz pooznate diskoteke upala u konflikt sa nekoliko muškaraca, nakon što je jednog od njih prethodno odbila. Njen prijatelj kao i nekoliko drugih prisutnih uspeli su da smire situaciju, navodi portparol policije Kristof Pelcl (Christoph Pölzl).

Sanja L. je negde oko 6:30 krenula kući sa prijeteljima, ali se ispred diskoteke u jednom momentu opkolilo je nekoliko mladića. Jedan od mladića nije želeo da je pusti, ali je njena prijeteljica pokušala da smiri situaciju, rekavši da idu autobusom kući. Mlada Srpkinja, je zatim sa drugaricom krenula u pravcu autobuske stanice u ulici Grencakerštrase (Grenzackerstraße).

Screenshot (133)

U tom trenutku jedan od mladića kolima marke “pežo” ubrzao je i sa ulice skrenuo na trotoar gde je bez kočenja udario nesrećnu devojku, a zatim u punoj brzini pobegao, ostavivši teško povređenu dvadesetdvogodišnjakinju da leži na ulici. Iskazi svedoka kao i pronađeni tragovi ubrzanja ukazuju da je vozač namerno udario devojku.

Prema navodima lekara stanje Sanje L. je stabilno i nalazila se van životne opasnosti. Policija traga za osumnjičenim muškarcem zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva, izjavio je portparol policije. Policija je već preuzela video snimke iz kluba, a vlasnik kluba Toni Jurić kaže da ništa nije ukazivalo da će doći do tragedije.

”Policija pregleda snimke sa video nadzora, kako bi videli da li su mladići bili klubu”, izjavio je Jurić za austrijski Kurier.

TPKNEWS/Agencije

 

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker