ČUDO U ALEPU, OŽIVELI CNN MRTVACI: "Ubijeni" pobunjenici nisu znali da ih kamera već snima! (VIDEO)

Iako je u Aleppu dogovoreno primirje, ruske i Asadove snage su ga prekršile ubivši 25 osoba, udarne su vesti CNN-a i BBC-a.

115268_zivi-mrtvaci_f

Odmah je reagovao i osuo paljbu na Rusiju i Siriju novi gensek UN-a instaliran iz redova Bilderberg grupe, Antonio Gutereš koji je prema izvorima bio učesnik Bilderberg konferencije 1994. i 2012. godine. Takođe je i počasni član grupe “Prijatelji Evrope” čiji je finansijer Džorđ Soroš.

Civilna odbrana koja je aktivna u pobunjeničkom delu grada, saopštila je na Twiteru da je u vazdušnim napadima na pobunjenički deo Alepa poginulo 25 osoba. Ne spominje se da li je reč o civilima ili vojnicima. Sirijska i ruska vojska nisu bili dostupni za komentar, a ni “žrtve” kao što se može primetiti na snimku.

Udarnu vest prvi su objavili CNN i BBC, a preneli i svi ostali vodeći cionistički mediji. Toliko su se žurili da brzo prenesu vest da nisu ni primetili da im se statisti miču.

Na sreću video je već objavljen i neverovatnom brzinom prenesen širom sveta,  pa nek’ se sada čuveni CCN i BBC peru i pravdaju.

“Glumci” očito nisu primetili da je kamera uključena, pa su nastale smešne scene koje su preplavile Internet. Neki od statista zasigurno su bili nervozni jer ih je čekala nova gaža u Mosulu. Cena po smrti, provereno 100 dolara.

TPKNEWS/istinomprotivlazi.com

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker