VUČIĆ IZDAO NAREĐENJE: Niko više ni reč o oružju!

Po nalogu predsednika vlade Aleksandra Vučića, niko od nadležnih državnih organa ne sme da izlazi više u javnost s ainformacijama o pronađenom odružju.

631988_aleksandar-vucic01tanjugfoto-nemanja-jovanovic_f

Po nalogu predsednika vlade Aleksandra Vučića, niko od nadležnih državnih organa koji su zaduženi za bezbednost premijera, uključujući i MUP i civilne i vojne obaveštajne agencije, neće izlaziti u javnost sa informacijama o događajima u Jajincima i na Novom Beogradu.

Kako prenosi RTS, u skladu s nalogom premijera, informacije o oružju pronađenom na dve lokacije, u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića i u garaži na Novom Beogradu, neće biti iznošene dok se istraga ne okonča.

Predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić danas je odložio sednicu tog tela, planiranu za sutra, a na kojoj je direktori bezbednosnih agencija trebalo da informišu članove odbora o ugrožavanju bezbednosti premijera.

“Procenio sam da je potrebno dati više vremena bezbednosnim službama za kompletan izveštaj o ugrožavanju bezbednosti premijera i njegove porodice i odlučio sam da odložim sednicu odbora”, rekao je Bečić Tanjugu.

TPKNEWS/Agencije

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker