PETROVAC: Završena rekonstrukcija prostora ispred Doma zdravlja (VIDEO)

Lokalna samouprava na čelu sa predsednikom opštine, gospodinom Duškom Nedinićem, u saradnji sa direktorkom Doma zdravlja „Petrovac na Mlavi“ Draganom Antić, Direkcijom za izgradnju i razvoj opštine Petrovac na Mlavi i komunalnim javnim preduzećem „Izvor“ završila je radove na kompletnoj rekonstrukciji prostora ispred Doma zdravlja u Petrovcu na Mlavi.

dom-zdravlja-petrovac-na-mlavi

Rekonstruisan je prilaz za hitnu pomoć, kao i prilaz za građane Domu zdravlja i parking ispred Doma zdravlja, a izvođač je bio firma „Srmeks doo“ iz Petrovca na Mlavi. KJP „Izvor“ je uredilo sve zelene površine ispred Doma zdravlja. Finansijer je Direkcija za izgradnju i razvoj opštine Petrovac na Mlavi, a vrednost izvedenih radova je 1.000.000,00 dinara.

dom-zdravlja-petrovac-na-mlavi. 1

Svečanosti završetka radova su, pored predsednika opštine Duška Nedinića i Direktorke Doma zdravlja Dragane Antić, prisustvovali i zamenik predsednika opštine Goran Ristić, predsednik Skupštine opštine Milanče Aćimović, pomoćnik predsednika opštine Boris Gvozdić, direktor Direkcije za izgradnju i razvoj Dobrica Milosavljević, kao i zaposleni radnici Doma zdravlja Petrovac na Mlavi.

TPKNEWS/petrovacnamlavi.rs

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker