PETROVAČKI OPŠTINARI IMALI NOĆNU MORU: Pazite se! Ako ste sanjali da je završen “Gospodar Veliki”, u gadnim ste problemima

Jednu trećinu celog našeg života mi provedemo spavajući. Imamo snove, a imamo i noćne more. Često oni nemaju nikakvog smisla za vas ako uspete da ih se setite kada se probudite.

Foto: Ilustracija/Facebook

Većina ljudi pati od povremenih noćnih mora, a neki ih doživljavaju svako veče. Šta zaista ovi noćni terori znače? Nekada one mogu da budu slućajne kreacije u podsvesti mozga bez posebnog dubljeg tumačenja, dok u nekim slučajevima noćne more zaista imaju specifične uzroke ili značenja koja stoje iza njih.

One mogu da vam omoguće da pogledate dublje u svoje misli i osećanja kako biste dobili bolje merilo vašeg trenutnog mentalnog ili emocionalnog stanja.

Znate kako podsvest voli metaforu? Pa voli i nebulozne stvari. Snovi u kojima ste izgubljeni obično reflektuju osećaj izgubljenosti. Ipak važno je da pogledamo kako ste se izgubili u snu kada tumačimo noćne more.

ZAVRŠEN “GOSPODAR VELIKI”, ALI SAMO U RUŽNOJ NOĆNOJ MORI

Da li ste na nepoznatom mostu bez ideje kako da se vratite na onaj poznati, ili ste se samo izgubili i lutate pored neke čudne reke u nekom čudnom gradu, pa kad se probudite, a vi odmah postavite status na opštinskoj Fejsbuk stranici da je most “Gospodar Veliki” u Petrovcu na Mlavi završen, onda to može da znači da ste u gadnim problemima i kako ne napredujete u raznim aspektima vašeg života.

Generalno tumačenje ovakvog sna, je da vam vaša podsvest daje podsticaj tako što vam se obraća u metafori.

(Tpknews.com)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close