DANI CVEĆA I MEDA U KUSIĆU: Nagrada za najlepši štand sa proizvodima od meda otišla u Topolovnik (FOTO)

Tradicionalno, već 16. put za redom, Festival cveća i meda 5. maja u Kusiću, okupio je svojevrsne izlagače cvetnih proizvoda iz čitave Srbije, a pridružili su im se i vrsni proizvođači meda.

Foto: Promo

Na ovogodišnjem festivalu cveća i meda u Kusiću, svoju ponudu predstavili su mnogobrojni izlagači koji su vredno dekorisali svoje cvetne štandove.

Festival je otvorio zamenik predsednika opštine Slađan Marković, dok je bogat kulturno umetnički program ispunio sva očekivanja iako je kiša poremetila malo planove organizatorima. U prepodnevnom bloku nastupili su KUD iz Braničeva i dve dečije grupe Ansambla narodnih igara i pesma „Vlastimir Pavlović Carevac“, kao i domaćini OŠ Ivo Lola Ribar iz Kusića sa pesmama i zdravicom.

Zamenik predsednika opštine Slađan Marković/Foto: Promo

Po završetku programa najuspešnijima su uručene vredne nagrade. Najlepši cvetni štand imao je Nebojša Stanković iz Kusića a najlepši štand sa proizvodima od meda imao je Srđan Jović iz Topolovnika.

U popodnevnim časovima, kao veliko finale, izvođači ANIP-a spletom igara zatvorili su prvi festivalski dan na spektakularan način.

Foto: Promo

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker