GURAAAJ TOMOOO: U 18:00 kaže ministar “Svi putevi prohodni”, u 18:30 se zaglavio u snegu (VIDEO)

Ministar saobraćaja, građevine i infrastrukture Tomislav Momirović juče je izveštavao sa zavejanih puteva u Srbiji. Prema njegovim izveštajima putevi u Srbiji su bili prohodni i saobraćaj se normalno odvijao. Međutim, da to nije baš tako svedoči snimak na kojem vidimo upravo ministra Tomu koji gura automobil koji se zaglavio u snegu.

Screenshot

Ministar saobraćaja Tomislav Momirović objavio je na društvenim mrežama video snimak sa puta ka beogradskom aerodromu na kom tvrdi da su svi državni putevi prvog i drugog reda u Srbiji, prohodni za saobraćaj.

Kako je rekao, saobraćaj ka beogradskom aerodromu odvija se bez zastoja.

„Više od 1.800 putara i više od 800 kamiona i mašina za čišćenje snega širom Srbije je na terenu“, naveo je ministar u objavi na Tviteru.

On je takođe rekao da su auto-put Miloš Veliki i Obrenovački put čisti i prohodni, ali je apelovao na građane da bez preke potrebe ne kreću na put.

Međutim, da nije baš kako je ministar rekao postalo je jasno nakon svega sat vremena, kada su se javljali građani koji su blokirani na Milošu Velikom. Ubrzo potom, i popularni Toma Mona se zaglavio u snegu.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker