FEKALNA FAZA CIVILIZACIJE: Kofom fekalija na vrata direktora komunalnog preduzeća u Golupcu

Mi zaista živimo u “analnoj varijanti” civilizacije. Sve je izokrenuto naopačke – umesto prednjice dominira zadnjica, umesto ljubavi – falsifikat ljubavi. Otuda nema ni iznenađenja što smo u “fekalnoj fazi civilizacije”.

Foto: Facebook

Poznati filmski režiser Nikola Šijan koji je ušao u svet ugostiteljstva u Golupcu, isprovociran (ne)profesionalnim odnosom sručio je punu kantu FEKALIJA po vratima direktora KOMUNALNOG preduzeća u Golupcu.

Naime, Šijan već duži vremenski period pokušava da otkloni problem sa kanalizacionom mrežom u svom restoranu na obali Dunava. Za stručnu pomoć i podršku obratio se kome drugom nego komunalnom preduzeću u Golupcu.

Međutim, kako oni nisu umeli i mogli da reše problem, tako je Šijan vidno uvređen i oštećen odlučio da javno opomene direktora Miloševića.

Inače, Milošević je desna ruka raspopa Mijovića, a dobro je poznato da se ta ruka najčešće gura u prkno-zadnjicu. Pa onda i ne čudi ovakav potez.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Mi što nemamo kanalizaciju a neće nam je uvesti za narednih milion godina ćemo cisterne sa fekalijama izručiti Mijović pred vrata opštine. To je jedini način da delovi Golupca i vikend naselja dobiju kanalizaciju kao sav normalan svet. Svakom prema zasluzi.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker