POLICAJAC MANIJAK: Svoju devojku danima držao u automobilu i silovao!

Policajac Z. C. (43) iz Aleksinca, koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio silovanje, šest dana se seksualno iživljavao nad svojom devojkom Z. R. (46).

On je, kako se pretpostavlja, nesrećnu ženu zbog ljubomore držao zatočenu puna četiri dana u svom automobilu na periferiji Aleksinca, a potom još dva dana u svom stanu, primoravajući je na učestale seksualne odnose!

– Z. C. je bio ljubomoran, sumnjao je da devojka ima još nekog, pa ju je verovatno zbog toga prisiljavao na učestale seksualne odnose. Sve je počelo 26. oktobra. Pošto su se našli, držao ju je zatočenu u autu na periferiji Aleksinca puna četiri dana. On je, takođe, sve vreme sedeo sa njom u kolima da ne bi pobegla i prisiljavao je na seks na sve moguće, pa i na ponižavajuće načine. Ženu je sve vreme maltretirao, držeći je četiri dana bez hrane.

– Ona ništa nije jela puna četiri dana. Prinuđivao ju je na seks po nekoliko puta u toku dana. Ona se opirala, ali nije vredelo. U nedelju, 30.oktobra, odveo ju je u njegov stan, gde je nastavio sa iživljavanjem. Šutnuo ju je po bubrezima, udario joj je nekoliko šamara. Ona ga je molila sve vreme da je pusti da ide, ali nije pristajao. Nekako ga je namolila 31. oktobra, pa je otišla svojoj kući – dodaje sagovornik.

Kada je došla kući, nije znala šta da radi, nije smela nikome da se poveri, ali su je ukućani, zabrinuti za njeno zdravlje, nagovorili da ode lekaru. Kada je slučaj dospeo do policije, Z. C. je priveden na saslušanje.

Suočen sa sumnjom da je počinio krivično delo, on je sve negirao, pravdajući se da je sve bilo dobrovoljno i govoreći da nije bilo nikakve prisile ili nasilja. Ipak, određeno mu je zadržavanje u policiji do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Očekuje se da danas da bude saslušan u Tužilaštvu, koje će se potom izjasniti da li će zatražiti određivanje pritvora i pokretanje istrage.

TPKNEWS/E.A.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker