BANDO LOPOVSKA: Sad je došlo vreme da lepo priznate šta ste potpisali i obećali u Briselu!

Došao je zadnji trenutak da vlasti u Beogradu izađu u javnost i narodu jasno kažu šta je obećano u Briselu, kaže direktorka „Biznis info grupe“ Biljana Stepanović komentarišući usvajanje Zakona o Trepči kojim se imovina te kompanije prebacuje na Šiptarske okupatore.

brisel

Ona je za TVN1 istakla da bi sada trebalo javnosti da se obrati premijer Aleksandar Vučić i jasno kaže šta su dalji planovi.

Prema njenim rečima, verovatno će sada vlasti u Beogradu da pošalju nove predloge u Brisel, da će tražiti da se o tome dalje pregovara i da će gledati da što više odlažu.

„Ali, ja ne znam šta su oni obećali u Briselu. Marko Đurić kaže „ovo je ultimatum“, Aleksandar Vučić kaže „nije ovo ultimatum“ a Maja Kocijančić kaže „to ste potpisali, nema ništa ovde novo“. „Nekako mi se čini da je došao zadnji trenutak da kažu: mi smo obećali to, potpisali to i desiće se to. Ali, ne verujem da će to uraditi “, rekla je ona.

Stepanovićeva naglašava i da ovo može dovesti do zastoja u pregovorima sa EU, u zavisnosti od toga da li je to obećano u Briselu a nije ispunjeno.

Povodom protesta radnika Trepče, ona je istakla da su oni jedini ugroženi.

„Trepča je već podeljena na južni i severni deo i ovo je provizorijum koji ne može tako da ostane ako se očekuje privatizacija Trepče. Mora se narodu reći kakva je situacija i šta se dešava“, navodi Stepanovićeva.

Šta je u Briselu potpisano, a šta javnost u Srbiji ne zna?

Kako stvari stoje, stiglo je vreme da se realizuje ono što je potpisano u Briselu. Međutim, kako bi se prikrio neviđena istorijska prevara, domaćoj javnosti se preko medijski kampanja i izjava uznemiranih funkcionera pokušava da se zamažu oči – pokušavaju da krivicu svale na drugu stranu.

Svakom građaninu koji razumno posmatra trenutnu situaciju jasno je da je u Briselu potpisano sve što je ponuđeno.

Sada je neophodno medijski zataškati skandal oko predaje imovine Kosovu kao nezavisnoj državi.

Kao i uvek do sada, preko medija pokušava da se stvori psihiloška dilema – suštinski oni su krivi, ali preko medija optužuje drugu stranu kako bi u očima domaće javnosti ostali patriote koji se bore isključivo za interese Srbije.

M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker