PETROVAC: Malo Laole dobija vodovod (FOTO/VIDEO)

I pored nedostatka novca u budžetu u samom gradu a i u selima petrovačke opštine se intenzivno radi na poboljšanju uslova života.

Malo Laole dobija vodovod

U Malom Laolu u toku su radovi na izgradnji vodovoda, vrednost investicije je 26 miliona dinara, a radove je obišlo opštinsko rukovodstvo.

Malo Laole dobija vodovod. 1

Tom prilikom, predsednik opštine Duško Nedinić je izjavio da je novo rukovodstvo sebi postavilo visoke ciljeve, da pored želje ima i snage i mogućnosti da opštinu Petrovac na Mlavi učini boljim mestom za život nego sto je sada, a jedino merilo koje zanima novo lokalno rukovodstvo su konkretni rezultati.

Malo Laole dobija vodovod. 2

„Jedino merilo koje novo lokalno rukovodstvo ima jesu rezultati. Mi smo kao lokalna samouprava postavili velike ciljeve. Stvaramo timove i od svih tražimo samo rezultate. Vreme koje dolazi pokazaće da to novo rukovodstvo ima snage, želje i mogućnosti da kompletna opština Petrovac ne bude ovo što je danas, već mnogo bolje mesto za život. Da učinimo sve što je u našoj moći, da naši meštani i naši sugrađani ne odlaze put Beograda i zapadne Evrope, već da pokažemo da i u našoj opštini i u našem selu može lepo da se živi“ rekao je Nedinić i dodao da u svom mandatu ima u planu da u svim mesnim zajednicama na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi, gde je to moguće i potrebno, reši pitanje vodosnabdevanja.

Malo Laole dobija vodovod. 3

Predsednik mesne zajednice Malo Laole Željko Marjanović se zahvalio opštini Petrovac na Mlavi što će se konačno rešiti vodosnabdevanje ovog sela, na koje kako on kaže, meštani čekaju sto godina.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker