NESTAO SRBIN U NEMAČKOJ: Slavoljuba mesecima traže u Minhenu

Mladić Slavoljub Pavlović (36) iz sela Kozjak u blizini Loznice, nestao je u Minhenu u Nemačkoj. Već četiri meseca porodica o njemu ne zna ništa.

slavoljub-2_620x0
Slavoljub Pavlović

Njegov nestanak je prijavljen policiji, ali za sve ovo vreme policija nije uspela ništa da učini. Slavoljub je poslednjih godinu ipo dana proveo u Nemačkoj, gde je radio u jednoj mesari sa urednom radnom dozvolom.

– Svakodnevno nas je zvao i javljao se preko “Vajbera”. Zadnji put smo se čuli na Vidovdan 28. juna. – priča Slavoljubova sestra Slađana – Taj dan je otišao u noćnu smenu i radio do sutradan u 11 ujutru. Tada je krenuo kući i gubi mu se trag.

U stan kod rođaka gde je živeo Slavoljub se nije vratio. Da je nestao, rođaci su saznali kada su sutradan uveče dobili poziv od njegovog poslovođe koji je pitao zašto Slavoljub nije došao u noćnu smenu. Rođaci su zatim kontaktirali porodicu u Srbiji i slučaj prijavili policiji.

Policijski službenici su zatim proverili sve bolnice i zatvore u MInhenu, ali ga nigde nisu pronašli. Slučaj je prijavljen policiji u Srbiji i Slavoljub je stavljen na Interpolovu žutu poternicu. Ipak, on nikada nije načinio nijedno krivično delo i zbog toga nema nikakvih tragova o njegovom kretanju.

– Brat iz svog stana ništa nije odneo, ostala mu je sva garderoba i telefon sa srpskim brojem sa kojeg nam se javljao. priča Slađana – Nemački broj mu je sada isključen.

Porodica je od Nemačke policije zatražila da locira telefon koji je Slavoljub poneo sa sobom. Oni su to odbili uz obrazloženje da to sa sobom nosi veliki trošak i da u ovom slučaju ne postoji ništa sumnjivo zbog čega bi pokretali takav postupak.

– Rekli su nam da je on punoletan i da može da ide gde hoće i da se ne javlja nikome – navodi Slađana – Ne razumeju da se on sa svojom porodicom čuje svakoga dana i da nikad tako nešto ne bi uradio.

Policija je najpre istražila da li mladić ima bilo kakve veze sa kriminalom, ali u toku istrage nisu došli do takvih saznanja. Porodica je čekala četiri meseca da se nešto preduzme i sada su odlučili da ovaj slučaj proslede medijima. Takođe, na društvenoj mreži Fejsbuk su se oglasili sa stranicom “Traži se Slavoljub Pavlović“. Porodica koja je već mesecima u panici nada se da će neko prepoznati Slavoljuba i javiti da ga je video. Strahuje da mu se dogodilo nešto loše, da je ostao bez svesti ili da ima amneziju.

-Važno nam je samo da je živ i zdrav gde god da je – završava Slađana.

TPKNEWS/Novosti

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker