GOSPODAR VUČIĆ: “Rumunija povećala plate, sad će svi kod nas jer su plate manje” (VIDEO)

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je naša sreća pa su Rumuni povećali plate pa će sada svi koji su hteli da ulažu kod njih, doći kod nas jer su plate u Srbiji manje.

“Unija je povećala plate. I neki koji su hteli u Rumuniju, Bugarsku javljaju se da hoće da ulažu u Srbiju”, izjavio je Vučić na Kopaonik biznis forumu.

Vučić je naveo da je pokrivenost izvoza uvozom nikad veća. “Ali i to su radile strane kompanije. Naš privatni sektor je i dalje slab da bi mogao da izdrži tu utakmicu”, kaže on i dodaje da imamo izvanredan suficit u budžetu.

“U infrastrukturi smo napravili ubedljivo najveće rezultate. Nećemo biti zadovoljni dok u Beogradu ne bude 2.000 gradilišta, to želimo i za druge gradove”, navodi Vučić.

Kako kaže, postoje različite vrste pritisaka da se neki poslovi obave.

“Imate trikove kada kažete tender za Slaviju, a oni nude cenu kojom ne može ni ulica oko Slavije da se uradi. Ako prihvatite nekog ko je ponudio veću cenu, onda idete ili na sud ili televiziju. I svi znamo da je to istina i svi se pravimo blesavi i zato nikada nećemo moći do kraja da ze izlečimo”, kaže premijer.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker