OSUĐEN MANIJAK IZ VELIKOG GRADIŠTA: Upao ljudima u kuću, slikao se pored golog deteta, pa objavio na internetu!

Sudsko veće Višeg suda u Požarevcu prvostepeno je osudilo na pet godina zatvora N.B. (20) iz okoline Velikog Gradišta, zbog krivičnog dela obljuba nad detetom.

Ilustracija/Shuterstock

Ovo delo on je počinio u oktobru 2019. godine, kada se svukao go pred devojčicom, zatim svukao i nju, a onda je dodirivao i trljao se o nju.

Sve to je fotografisao i fotografije objavio na sajtu Diskort, sa sedištem u Beču. Na tom sajtu objavio je još neke fotografije i razmenjivao ih sa ostalim članovima, uz komunikaciju na engleskom.

Uhapšen je 20. novembra i sve vreme je u pritvoru. Za krivično delo za koje se tereti, u vreme izvršenja kazna je bila od 3 do 10 godina, a krajem 2019. promenjena je i iznosi od 5 do 12, pa ga kači blaža kazna.

Inače, on je krivično delo počinio u kući devojčicinih roditelja, koji su ga pomagali jer je siromašan – dozvoljavali mu da se kupa kod njih, davali mu hranu i odeću. Osim zatvorske kazne, njemu je izrečena i zabrana zbog koje, po izlasku na slobodu, ne sme da komunicira sa devojčicom, niti da prilazi njoj i njenoj kući.

On je na sudu imao branioca koga je sam angažovao i koji je na presudu podneo žalbu Apelacionom sudu u Kragujevcu. Ovaj sud može da potvrdi kaznu, preinači je ili da vrati postupak na početak.

(Tpknews.com/M.V.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Dokle će da se kriju pedofili. Treba da se objavi puno ime i prezime a ne inicijali. Za njih je kastracija jedina merodavna kazna.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker