IMA SE MOŽE SE: Budući predsednik Aleksnadar Vučić na proslavi krsne slave Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme! (VIDEO)

Aleksnadar Vučić je aplauzom dočekan na proslavi krsne slave Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme. Govor je održao Bogoljub Karić koji je prisutne pozvao da pozdrave budućeg predsedenika.

Screenshot

Vučić je dočekan uz gromoglasan aplauz, a govor u njegovu čast je, između ostalih, održao Bogoljub Karić, dok iz sale je ispraćen uz “Marš na Drinu”, preneo je N1. – Ako Glavni odbor SNS u petak donese odluku o mojoj kandidaturi na predsedničkim izborima, ja neću biti kandidat SNS, već svih vas i moj posao je da jednako brinem o svakom članu Jedinstvene Srbije, SPS, Pokreta snaga Srbije i svih onih koji tu kandidaturu budu podržali – rekao je Vučić, obraćajući se prisutnima u Batočini, na proslavi kojoj je prisustvovalo oko 750 funkcionera i članova stranke iz cele Srbije. Ivica Dačić kazao je da rekao da SPS ne podržava “Vučića zbog Vučića, nego zbog Srbije, zbog budućnosti Srbije i zato što je to najbolje za Srbiju”. – Vratili smo veru ljudima da Srbija može da igra jednu ranopravnu i značajnu ulogu na političkoj sceni. Srbija je decenijama unazad bila ponižavana, uništavana i pljačkana. Narod Srbije je zaslužio ima vlast i predsednika Republike koji dobro zna da u narednih 10 ili 20 godina Srbija treba da se nađe tamo gde joj je mesto. Ne samo kao članica EU, nego kao zemlja koja će nadoknaditi zaostatak koji smo imali u poslednjih nekoliko decenija – rekao je Dačić.

Dragan Marković Palma očekuje da će Vučić pobediti u prvom krugu. On je kazao da je 13 godina prošlo do kako je nastala Jedinstvena Srbija, koja je “parlamentarna i državotvorna stranka” i koja “donosi državotvorne odluke”. – Jedna od njih je i da naš kandidat na predsedničkim izborima bude Aleksandar Vučić. Zašto? Zato što niko nema pravo da zaustavi kontinuitet Srbiji. Zato što Vučić, fudbalskim rečnikom rečeno, nije običan igrač. On igra i napred i pozadi. U odbrani čuva svoj gol, a napred daje golove. Oni drugi koji se kandiduju u odbrani daju autogolove, a u napadu ne mogu da daju gol. Nama treba čovek koji zna šta treba građanima Srbije i siguran sam da pobeđujemo u prvom krugu. Aleksandar Vučić je kandidat Jedinstvene Srbije – kazao je Marković.

TPKNEWS/N1

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker