Danas mestimično magla, temperatura do pet stepeni (VIDEO)

U Srbiji će ujutro biti slab i umeren mraz, u planinama jak, mestimično magla i niska oblačnost koja će se zadržati duže tokom dana po kotlinama i nizijama, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Na jugozapadu i u Timočkoj krajini biće pretežno sunčano.

Duvaće slab vetar, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura kretaće se od minus devet do minus tri, a najviša dnevna od jedan do pet stepeni, osim predela sa maglom gde će biti hladnije.

U Braničevskom okrugu će danas biti maglovito i tmurno sa slabim vetrom promenljivog pravca. Jutarnja temperatura biće od -9 do -3, a najviša dnevna od 1 do 5 stepeni Celzijusa.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u većini dana biće suvo i hladno, u jutarnjim satima sa mrazem i maglom mestimično, sredinom sedmice pojačanim jugoistočnim vetrom. Samo će u petak i suboru preovlađuvati obkačno, mestimično sa snegom.

Biometeorološka situacija će biti relativno povolјna za većinu hronično obolelih osoba. Izvesne tegobe su moguće kod cerebrovaskularnih bolesnika i astmatičara, naročito u prepodnevnim satima.

Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu bolova u mišićima i glavobolјe.

TPKNEWS/Beta/Tanjug

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker