SAOBRAĆAJNA NEZGODA U POŽAREVCU: Sudarili se BMW i Porše, jedna osoba teže povređena

U ponedeljak, oko 19:15 časova, u ulici 27 aprila (lučički put) u Požarvcu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a druga lake telesne povrede.

Udes lučički put u Požarvcu

Do nesreće je došlo kada se putničko vozilo marke „BMW-transporter“ bečkih registracija, kojim je upravljao Branko Nikolić (59) iz Požarervca, sa parkinga uključivao u saobraćaj. Vozač pomenutog „džipa“ ne uverivši se da li na putu na koji se uključivao ima vozila pre nego što je svojim vozilom stupio na kolovoz.

Pošto nije video da mu u susret dolazi putnički automobul marke „Porše-kaen“ sa stranim registracijama, on je prednjim desnim delom svog vozila udario u levi prednji deo „Poršea“, za čijim se volanom nalazio Miloš Ciranović (20) iz Poljane, kod Požarevca.

Usled siline udarca oba vozila su se zarotirala i zaustavila na kolovoz. Tom prilikom suvozač u BMW-u, Svetomir Nikolić(49) iz Požarevca zadobio je teške telesne povrede, dok je vozač prošao sa lakim povredama. Njima je lekarska pomoć ukazana u požarevačkoj Opštoj bolnici.

Vozač Poršea u ovoj nezgodi prošao je bez povreda. Alko testom utvrđeno je da vozač Poršea nije imao alkohola u krvi, dok je vozaču BMW-a, pošto je bio povređen, analiza krvi urađena je u bolnici, i za nju nemamo rezultat.

Protiv vozača BMW-a podnešena je krivični prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Prve procene materijalne štete ove nezgode kreću se, oko, 350. 000 dinara.

M.V

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker