POŠTOVANI PREDSEDNIČE: Vaš lider Vučić rešio je klizište u Grdeličkoj klisuri, a vi se bakćete sa 50 metara putića (FOTO/VIDEO)

Poštovani predsedniče Miliću, preko našeg portala građani Velikog Gradišta u više navrata obavestili su vas da je u ulici Veljka Vlahovića, preko puta starog otpada, došlo do urušavanja novo asfaltirane ulice.

Foto: TPKNEWS

Na pomenutoj ulici već ste odmah posle asfaltiranja vršili tri popravke kolovoza, koji tone između kanalizacionih šahti. Opštinske “stručnjake” upozorili su da ne troše novac građana na bespotrebno krpljenje novog puta, već da se prvo otkloni uzrok sleganja puta.

Najprostiji diletant izlaskom na lice mesta mogao bi da utvrdi da put slega duž trase kanalizacije, koja je nestručno izvedena, bez zamene materijala i stabilizacije rova, što dovodi do stalnog sleganja puta, izvlačenja kanalizacionih cevi iz spojeva i izlivanja kanalizacije u posteljicu puta. Utvrđivanje ovih činjenica trebalo bi da ima za posledicu opravku kanalizacije o trošku izvođača radova, čuvene firme “ANA” iz Velikog Gradišta, koja je uništila nestručnim radovima pola ulica u gradu. Očigledno da nekom nije u interesu da se trošak stavi na teret onog ko ga je izazvao, jer bi se time “kolač” za deobu smanjio, pa se trošak stavlja na teret građana. Kao “kaznu” pomenuta firma dobija poslove na mala vrata, bez obzira što je lažirala ponudu za održavanje deponije, zbog čega je raskinut ugovor i zbog čega je trebala da dođe na “crnu listu ponuđača”, firma je posle toga angažovana putem pogađanja za rušenje doma zdravlja u Srednjevu, kao i za farbanje ulične rasvete i niz drugih poslova.

Kako izgleda ulica posle trećeg krpljenja jasno govore fotorgrafije, gde se vide rupe na zakrpama koje su se otvorile treći dan od presvlačenja puta novim asfaltom. Duže od mesec dana krateri na putu se povećavaju, a nadležni čute. Pošto ste put obišli sa svojim saradnicima pri izgradnji, mogli bi ste da ga sada obiđete i uverite se u katastrofalno stanje, koje zahteva ozbiljnu opravku, a ne uzaludno presvlačanje, sada “svečano četvrti put”.

Vaš lider Vučić uspeo je da reši klizište u Grdeličkoj klisuri, a vi se bakćete sa 50 metara putića, ili samo ne želite da isterate istinu do kraja jer bi to ugrozilo privatne interese, pa je lakše opravke plaćati narodnim parama.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker