TEROT U BEOGRADU: Grupe migranata napadaju vozače, i prete odsecanjem glave (VIDEO)

Incidentna situacija na Savskom trgu, polaznom stajalištu linije 860, snimljena je kasno sinoć, kada je grupa migranata pokušala da uđe u autobus bez plaćene karte.

Foto: Screenshot Facebook

Situacija je eskalirala pošto je jedan od njih krenuo u fizički obračun sa vozačem i potpuno izgubio kontrolu, da bi ga na kraju smirivali i zadržavali ostali migranti.

Ovaj problem, međutim, dešava se svakodnevno. Scenario je isti – grupa muškaraca pokušava da uđe u vozilo, svađaju se sa vozačem i putnicima, prete, udaraju pesnicama…

– Sinoć je situaciju smirila jedna grupa mladića koji su se nalazili u autobusu, inače, ne znamo kako bi se završilo. Svakodnevno imamo problem sa migrantima koji neće da plate kartu, pa ulaze u raspravu sa vozačem i putnicima. Prete, gestikuliraju kao da će mu odseći glavu, pucati… Nismo imali zabeležen fizički napad na vozača, uglavnom su to pretnje, ali dešava se i da udaraju pesnicama o staklo – kazali su nam u prevozniku “Strela Ub”.

Često ne postoji način da vozač onemogući takvim putnicima da uđu u autobus i onda nastaju drugi problemi.

– Maltretiraju putnike, ostavljaju flaše, naprave haos u autobusu. Naši ljudi ne znaju šta da rade. Uvek ih je po 4 do 6 u grupi. Dešava se da uđe, na primer, njih šestoro, a da kupe tri karte. Odbijaju da izađu i niko ne može da ih izbaci – kažu u “Streli”.

Kako kažu, njihova vozila za Obrenovac su nova, i ne mogu da dozvole da putnici, bili to migranti ili ne, koji neće da plate kartu ulaze i uništavaju autobuse.

(Tpknews.com/Telegraf.rs)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker