SSP: Ko to tamo raskopava Požarevac?

Građani se već danima pitaju, čiji su radnici koji nemilice razaraju uži centar grada izvodeći nekakve radove čiji se kraj ne nazire.

Gradilišnih tabli nigde, pa smo uzaludno pokušavali da ih pronađemo i informišemo se o radovima koje izvode, o tome ko je izvođač radova, a ko stručni nadzor i koji je rok za završetak radova, piše u saopštenju Stranke slobode i pravde Požarevac koje prenosimo u celosti.

“Već dve nedelje građani pitaju ko je dozvolio i u čijem interesu se lome tek postavljeni trotoari, seku i raskopavaju tek asfaltirane pešačke staze i ulice. Bez ikakve saglasnosti i obaveštenja postavljaju se nekakve instalacije čak i u stambenim zgradama koje su privatno vlasništvo.

Besomučno se uništava tek postavljena ifrastruktura kao da je to privtna prćija, a ne imovina građana Požarevca. Zašto gradonačelnik i gradsko veće ćute?

Verovatno zato što misle da su već navikli građane na javašluk i urbanistički haos kakav se ne pamti u novijoj istoriji Požarevca, pa će i ovo uništavanje infrastrukture ostati bez odjeka.

Očigledno je da se radi o još jednoj zakulisnoj radnji SNS-a pred predstojeće izbore, pa zato cena koju će na kraju platiti građani uopšte i nije bitna. Bitno je opstati na vlasti jer gubitak vlasti vodi do utvrđivanja odgovornosti za malverzacije i korupciju

SSP Požarevac će nastaviti da se bavi svim pitanjima koja su od interesa za građane Požarevca i ukazivati na nezakonite i štetne aktivnosti lokalne vlasti”, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde Požarevac.

PROČITAJ I

5 Komentari

 1. Kriminalci sa vlasti na taj način kradu novac gradjana. Narode, probudite se! Ova naprednjacko-radikalska vlast sve je pokrala

 2. Sta se sada setili kad su raskopali, sto niste objavili neku vest kao ovu kada su izbusili svaku zgradu kao sir. Postavlja se optika, opstruirace se SBB na svakom koraku, gasi se svetlo polako.

 3. Godine prolaze nervoznim korakom,
  Godine prolaze mi stojimo
  Jesmo li sretniji
  Jesmo li pametniji
  Godine prolaze mi gledamo…. Bajaga

  Pa gledajte i dalje.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker