ĆORAVO OKO SOKOLOVO: Direktorka biblioteke u Golupcu na ledu zbog Đilasa?!

Otkad je kartel oko SNS-a preuzeo vlast u Golupcu, golubačko-crnogorski zet, Mijović Nebojša i njegovi najbliži saradnici žive u zlatnom dobu. Za razliku od njih, normalni građani u ovoj malenoj podunavskoj opštini osuđeni su na kameno doba. Kasta naprednjačkih primitivnih multimilionera davno se odvojila od naroda.

Foto: Screenshot/Sat-tv

Naime, kako saznaje naš insajder Mile Sova iz pouzdanih izvora u opštini Golubac, gospođa Marija direktorka kulturne ustanove u ovom mestu našla se u “nemilosti” predsednika opštine, golubačko-crnogorskog zeta, Mijović Nebojše.

Kako navodi Sovin izvor, neko je od gomile botova koji su angažovani na ugovorima u ovoj ustanovi, pored redovne aktivnosti botovanja za Mijovićev interes, drznuo se i lajkovao stranicu Dragana Đilasa. Ovo je primetilo Ćoravo oko i odma izvestilo svog šefa.

I naravno, Mijović je odmah osuo paljbu po kome drugo nego po direktorki, i sada je na sceni tihi sukob oca Vojislava i predsednika opštine golubačko-crnogorskog zeta, Mijović Nebojše.

S obzirom da je Mijović dosta ustupaka učinio Vojislavu verujemo da će i ovo proći u obostranom ličnom interesu. Možda bi Mijović to preseko brže ali i on je bio perjanica DS-a, a ko zna ako Brisel sastavi Đikija i Vučka eto abolicije za okrivljenu Maru v.d. direktorku.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker