UŽAS KOD PETROVCA NA MLAVI: Razjareni psi iz Udruženja “Stich” poklali četiri ovce i izujedali vlasnika

U četvrtak ujutru oko 5:30 na samom izlazu iz sela Vitovnica kod Petrovca na Mlavi, čopor gladnih psa iz Udruženja “Stich”, zaklali su četiri ovce i nasrnuli na vlasnika.

Vlasnik ovaca, koji je rano jutros, kao i svakog jutra, krenuo da ih pusti na ispašu, oko 5:30 dok je prolazio pored poseda Udruženja “Stich” u selu Vitovnica, čopor gladnih psa, koji su preskočili ogradu a neki se provukli ispod nje kroz rupe u zemlji koje su iskopali, napalo je stado i zaklali, zadavili i pokidali četiri ovce.

Kako nam je ispričao vlasnik zaklanih ovaca, u momentu napada na ovce on je pokuša da otera pse, ali su oni nasrnuli i na njega. Međutim, iako je zadobio duboke ujede, on je na kraju uspeo velikom drvenom motkom, koju uvek nosi sa sobom, da rastera razjarene pse.

Inače, Udruženje “Stich” je Društvo za zaštitu životinja koje je osnovano 2017. godine u Petrovcu na Mlavi, i na njihovom posedu u selu Vitovnica se trenutno nalazi oko 80 pasa.

Oštećeni strahuje jer ovo nije prvi put da se ovo dešava i smatra da ovi psi mogu napasti i druge ljude ili ne daj bože neko dete.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker