VUČIĆ DOLAZI U POŽAREVAC? Iznajmljuju se babe za miting, skandiranje 500, nošenje zastave 1.000 dinara (FOTO)

Odomaćio se običaj da vlast u Srbiji saziva mitinge u predizbornoj kampanji na koje najčešće dovodi pristalice iz drugih mesta.

Screenshot

Pa tako, navikli smo već da kolone buseva tada totalno zaguše grad, a unezvereni penzioneri i radnici koji iz tih buseva izlaze izgledaju kao da ne znaju ne u kom su gradu, nego na kojoj planeti.

Da se oni kupuju za sendvič i crvenu već je izanđala tema, kojoj je čak i vladajuća stranka ironično pristupila na prošlim izborima.

Tako da je ovaj trend jedan dovitljivi preduzetnik odlučio da iskoristi i da zaradi nešto dodatnog novca sa strane.

Naime na platformi za internet trgovinu „kupujem-prodajem“ osvanuo je oglas na kojem se nudi iznajmljivanje baba za odlazak na izbore, uključujući SNS mitinge i skupove, a kako se nezvanično saznaje, Aleksandar Vučić će u okviru svoje predizborne kampanje održati miting 27. marta u Sportskom centru Požarevac u 11 sati, tako da, ukoliko požarevački naprednjaci imaju problema sa popunjavanjem kvota za miting, imaju nedelju dana na raspolaganju da zakažu porudžbine.

Cena za ovu uslugu je 2350 dinara po babi, plus prevoz i topli obrok, a uračunato je aplaudiranje na skupovima, navodi se u oglasu.

Za dodatne usluge ćete morati dodatno zavući ruku u džep, pa se tako skandiranje doplaćuje 500 dinara, a nošenje zastave 1.000 dinara.

Iako u ovoj kampanji zasad nema velikih predizbornih skupova na koje smo navikli, kako se izbori bliže, moguće je da ćete ipak neko od požarevačkih naprednjaka poželeti da nazovete oglašivača i iskoristiti ovu uslugu.

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Jedva čekam da Vučić padne sa vlasti. Obišla sam autobusom celu Srbiju zbog njegovih mitinga kako ne bih izgubila posao Mrzim ga iz dna duše

  2. A šta bi se desilo kada bi narod jednoglasno odbio da ga vodaju poput mečke po vašarima? Niko ne bi imao petlju da ih otpusti jer ko bi onda radio. Zato narode ne dozvoli da te ucenjuju.

  3. Evo ja se prijavljujem da idem na taj miting i da pljeskam koliko treba i da mi date bar sto evra da preživim još koji dan. Za koga ću da glasam neznam ali znam za koga neću da glasam. Tom će da bude dovoljno i to što će da me vuckara jedan dan po Požarevcu a moj glas neće više nikad dobiti zato što je običan prevarant i diktator.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker