PRIMILA 3 KINESKE VAKCINE: Zašto je iznenada preminula Ksenija Vučić, bivša supruga predsednika Vučića? (VIDEO)

Ksenija Vučić, bivša supruga Aleksandra Vučića, iznenada je preminula u subotu popodne u 56. godini života.

Foto: Screenshot/YouTube/Pink

Osim toga što je bila poznata kao žestoki napadač na svakoga ko se usudio da kritikuje njenog bivšeg muža, na društvenim mrežama je i hvalila vakcinu protiv korona virusa i pozivala sve da se vakcinišu, a zatim i „busteruju“.

Ona je po sopstvenom priznanju od 15. januara ove godine objavila da je primila tri Sinofarm vakcine, a prema, za sada, još uvek nepotvrđenim informacijama, Ksenija Vučić je preminula od posledica tromba uprkos naporima lekara da je reanimiraju.

Takođe, žestoko je „botovala“ na društvenim mrežama da Rio Tinto otvori genocidni rudnik u Srbiji, jer eto svi imamo baterije u mobilnim telefonima.

(Tpknews.com/Srbin Info)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Šešelj otkrio od čega je umrla tri puta vakcinisana Ksenija Vučić

    Lider radikala Vojislav Šešelj večeras je uputio izraze saušešće predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, povodom smrti njegove prve supruge Ksenije Vučić. REKLAME * Sa suzama u očima, Šešelj je u emisiji „Hit tvit“ izjavio da je Ksenija Vučić preminula od posledica tromba. „Koliko sam ja čuo, tromb je otišao na srce i nije bilo spasa“, izjavio je lider radikala koji je uputio reči saučešća Milici i Danilu Vučiću.
    Ksenija Vučić preminula je juče u 56. godini. Po sopstvenom priznanju, primila je tri doze Sinofarm vakcine protiv korona virusa. Nije objavljeno da li se zna šta je pokrenulo fatalni tromb.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker