EKONOMSKI PROCVAT VLAŠKIH KRAJEVA: Dok mu stranka radi u mraku on se naliva vinom, krka i baškari u novom službenom vozilu

Nakon pompeznog otvaranja novih prostorija Vlaške Stranke Most u Požarevcu i Kučevu i nakon poziva predsednika te stranke Slobodana Perića iz Manastirice da se svi učlane jer će se stranka boriti za ekonomski procvat Istočne Srbije, kako saznajemo iz izvora bliskih ovoj stranci, u prostorijama stranke u Kučevu članovi se sastaju u mraku.

Slobodan Perić/Foto: Privatna arhiva

Naime, koko saznajemo od našeg izvora, električna energija im je isključena zbog duga za struju od preko 100.000 dinara. Članstvo se žali da im je Perić obećao da će od stranačkog novca regulisati račune, ali, ni do dana današnjeg, Perić od stranačke članarine nije dao ni dinar.

Podsetimo, Slobodan Perić je direktor Kulturnoprosvetnog Centra u Petrovcu na Mlavi, priča se da ima lažnu diplomu, a ujedno i član Razvojne Agencije sa visokom apanažom. Primanja ima i u nekoliko skupštinskih odbora u SO Petrovac, a isto tako u Nacionalnom savetu Vlaha. Službeni auto koji mu je kupio lično, opštinskim parama, predsednik opštine Duško Nedinić, je prisvojio i koristi u privatne i stranačke svrhe, više privatne koliko se da zaključiti.

Slobodan Perić je predložen za direktora od strane SNS-a, i pitanje je sada nakon postavljanja na mesto predsednika stranke MOST, kako će Vučić reagovati. Pošto je on još na toj funkciji, možda Nedinić i Perić imaju neku kombinaciju a da veliki šef to još uvek ne zna?

Ono što se zna jer je javna tajna jeste da je Perić potrošio gorivo i za sledeću budžetsku godinu a reprezentaciju za dve godine unapred. To može samo kod Nedinića.

I dok se Perić naliva vinom i krka po restoranima svako veče, njegovi članovi se i dalje sastaju u mraku i pod svećom, verovatno je to Perićev program ekonomskog procvata vlaških krajeva.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker