RASPAO SE NOVOPOSTAVLJENI ASFALT! Skandal mutnog Zorana iz Donje Mutnice u Oreškovici kod Petrovca na Mlavi (FOTO)

U selu Oreškovica kod Petrovca na Mlavi, kao uostalom i u mnogim drugim selima ove opštine, asfaltiranja se vrše samo do kuća i vikendica seoskih glavešina, a zapostavljaju se mnogo prometnije ulice sa mnogo više kuća ili putevi do seoskih grobalja.

Foto: Privatna arhiva

Tako je bilo u selu Ranovac gde je asfaltirano samo do kuće predsednika MZ Robina Grbinovića gde pored njegove postoji samo još jedna kuća, iako ima delova sela sa i po 40 – 50 kuća koji su neasfaltirani. Međutim, Robin je svakako imao više sreće pa je “njegov” asfalt do sada izdržao, nije utonuo i napukao kao što se to desilo u selu Oreškovica!

Naime, u ovom selu je lokalni sokak takođe asfaltiran do dve – tri kuće seoskih SNS “drmatora” ili finansijski i poziciono uticajnih ljudi dok je put za seosko vlaško i srpsko groblje potpuno raskopan brdskim vodama i nije ni u planu da se asfaltira. Zbog svega pomenutog meštani Oreškovice kruže oko 4 kilometra ne bi li posetili grobove svijih najmilijih. O ovome je TPKNEWS već pisao pre nekoliko meseci, a izvestili smo i sa lica mesta, a celoj priči ovde nije kraj!

Da zlo bude veće “pobrinuo se” Zoran Rakić iz Donje Mutnice kod Paraćina sa svojom firmom “GP Zoran R.” DOO jer je asfaltirana ulica potpuno propala posle samo nekoliko meseci, a asfalt napukao i odlepio se od podloge. Epilog ovog do sada neviđenog skandala je da je pomenuta firma ponovo na terenu, “stari” asfalt je za sada uklonjen u dužini od nekoliko stotina metara i smešten na improvizovanu gomilu, a najverovatnije će biti sav uklonjen. Da li će posle ovoga pomenuti put biti ponovo asfaltiran i o čijem trošku ostaje da se vidi.

U svakom sučaju naprednjačka vlast u Srbiji na svim nivoima besomučno nastavlja sa skandalima, kriminalnim radnjama, bahatošću, naznanjem i nestručnošću, i to sve preko leđa građana jer se ovakvi projekti finansiraju iz budžeta koji građani i pune.

Inače, pomenuti Zoran Rakić je od ranije poznat javnosti, posebno u Zaječaru i Paraćinu, po tome što je praktično nezamenjiv u ovakvim poslovima. U čuvenom zaječarskom dugogodišnjem obračunu dva SNS klana, Saše Mirkovića i Boška Ničića, takođe je zauzimao zavidno mesto pa ga je tako Boško Ničić prvo optuživao da je smišljeno uništio državno preduzeće AD “Put” iz Zaječara kako bi on zauzeo bolju poziciju pri asfaltiranju i da je dogovorio sa bivšim gradonačelnikom da on obavlja poslove bez tendera u vreme vanredne situacije u Zaječaru.

Međutim, iako je pretio krivičnim prijavama protiv Rakića, sam Ničić je po dolasku na vlast u Zajeĉaru zaboravio na Rakićeve “grehe” i “biznis” sa nezamenjivim Rakićem je nastavio upravo on. Rakić je sa svojim “GP Zoran R.” DOO obavljao poslove za mnoge živopisne SNS likove pa čak i u Leskovcu za čuvenog Gorana Cvetanovića, javnosti poznatog po javno iznetoj biografili kojoj se smejala čitava Srbija.

Da li će građani Petrovca na Mlavi konačno shvatiti da ih naprednjačka vlast ovakvim ponašanjem vodi u potpunu propast i dužničko ropstvo, ostaje da se vidi. Lokalni izbori će se održati na proleće 2024. godine, a opoziciona ponuda će po svemu sudeći biti veoma bogata.

Petrovčani, nije sve izgubljeno, imate poslednju šansu! Treba je iskoristiti i naprednjake poslati u prošlost.

(Tpknews.com/M.S.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. E ovo treba da vidi narod pa da pozove Vučića i uruči mu još koji dukat u znak zahvalnosti što im je na vlast doveo ovakve ljude. Posle neka se Vučić bije u prsa i hvali da je on izgradio silne puteve po Srbiji. Kakav predsednik takvi putevi propali i pukli.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker