KRVAVA SLAVA U STARČEVU: Vinko je svoju suprugu Julijanu upucao pred zetom, pa potom presudio sebi

Vinko Paunović koji je ubio suprugu Julijanu Paunović u selu Starčevo kod Petrovca na Mlavi, pa potom sebe, uradio je to nakon proslave krsne slave Sveti arhangel Gavrilo i to pred svojim zetom koji je ostao kao poslednji gost.

Foto: Facebook

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Vinko je iz neposredne blizine, iz pištolja, ispred porodične kuće, ispalio nekoliko hitaca u grudi svoje žene, ubivši je, a onda je prislonio sebi pištolj na čelo dok je stajao pored zida kuće i upucao se.

Inače, iz ove porodice ranije nije bilo prijava nasilja, ali ima indicija da su Vinko i Julijana poslednjih 15 godina imali narušene odnose.

Rođak ubijene Julijane kaže da je pre zločina u kući bilo slavlje.

– Mojoj sestri i zetu je bila slava juče, imali su goste, bili su im tu i prijatelji. Kada su svi otišli, ostao je navodno samo Vinkov zet. Kažu komšije da je prišao Julijani koja je sedela na ljuljašci ispred kuće i da ju je tu ubio, pa onda pucao u sebe. Vinkov zet je sve video – kaže rođak ubijene Julijane.

Kako kaže ovu porodicu pre tri godine zadesila je još jedna tragedija.

– Oni su imali sina koji je preminuo, bio je slep, baka je brinula o njemu dok su njih dvoje radili u Austriji. Ma strašna tragedija, ne znam ni šta da kažem. Nikada mi se sestra nije žalila na njega, nikad nikakav problem nisu imali, ne mogu da shvatim zašto je ovo uradio – navodi rođak.

Slavica Zarić, majka ubijene Julijane Paunović iz Starčeva kaže zeta Vinka videla je dan ranije.

– Bio je kod nas. Pogled mu je bio čudan. Nisam pričala sa njim. Moja Julijana se udala za Vinka kada je imala 15 godina. Voleo je da popije, a onda ju je maltretirao. Tukao ju je i danju i noću – , kaže Slavica Julijanina majka.

Uviđaj na mestu tragedije obavio je zamenik Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, a naložena je i obdukcija.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker