BRATOUBILAČKI RAT SE RAZBUKTAVA: Direktor petrovačkog JKP nokautirao zamenika predsednika opštine

Uskoro, kad privredni kolaps zbog korona krize uzme maha, svak će svakome u kartelu naprednjaka biti lovac i lovina.

Foto: Facebook

Vladajući kartel u Petrovcu na Mlavi je oteo sve što je mogao od države i naroda, pa se sad njegovi članovi međusobno bore za što veći komad kolača. U maloj bari punoj krokodila počeo je Bratoubilački rat u redovima Srpske napredne stranke u Petrovcu na Mlavi do istrebljenja.

Kako saznaje TPKNEWS od izvora iz Doma zdravlja, direktor komunalnog iz Petrovca na Mlavi, Milenko Vićentijević je nokautirao zamenika predsednika opštine Petrovca na Mlavi Gorana Ristića, poznatijeg pod nadimkom “časovničar”. Do ovog incidenta je došlo 25 decembra prethodne godine posle ponoći u petrovačkom restoranu “Zlatnik”.

Nezadovoljan jer Vićentijević nije hteo da prihvati da se deo revizije prebaci na komunalno, Ristić, u vidno alkoholisanom stanju, nije mogao da se uzdrži. Posle nekoliko ozbiljnih primedbi, kritiku je začinio podrugljivanjem.

Kad mu Ristić zapretio da će dobiti šut kartu sa mesta direktora komunalnog ako ne bude prihvatio, Vićentijević nije podneo provokaciju, podlakticom je udario Ristića po licu, koji se od zadobijenog udarca odmakao par koraka unazad, dograbio stolicu i sa njom udario Vićentijevića. Međutim, Vićentijević je neočekivano dobro podneo udarac, pa je odmah uzvratio istom merom i pesnicom u glavu nokautirao Ristića. Saradnici su ih jedva razdvojili. Svaki je svojim autom otišao u Dom Zdravlja, da saniraju povrede.

Obojici su u Domu zdravlja sanirane povrede. Međutim, umesto da se ceo slučaj, u skladu s propisima, prijavi policiji, Ristić je pre dolaska u Dom zdravlja nazvao predsednika opštine Duška Nedinića koji ih je sačekao na prijemu u Dom zdravlja, i zapretio dežurnom osoblju Doma zdravlja da će svi popiti otkaze ukoliko ovaj događaj izađe u javnost.

Međutim, sukobe na nižim nivoima na lokalu teže je sakriti od javnosti. Iako lokalni tajkuni u Braničevskom okrugu pokušavaju na sve načine da zataškaju sve njihove nemile afere, uvek zaborave na naš nezavisni portal.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker