UŽAS U VELIKOM GRADIŠTU! Izbo nožem prijatelja, jer ga ovaj opomenuo da ne psuje svoju ćerku!

Saša Stojiljković (50) iz Velikog Gradišta uhapšen je u ponedeljak popodne zbog sumnje da je pokušao da ubije Željka Ivanovića (41).

Ovom napadu prethodila je svađa u porodičnoj kući uhapšenog, u kojoj su, sem njega i napadnutog, bili i njegova ćerka i jedan Rumun.

Oni su pili i pričali, ali je u jednom trenutku izbila svađa. Saša je psovao ćerku, pa ga je Željko zbog toga opomenuo, zbog čega se ovaj naljutio i počela je svađa. U jednom trenutku, Saša je dohvatio kuhinjski nož sa stola i njime ubo Željka u glavu, leđa i stomak i naneo mu teške povrede. Željko je prebačen u požarevačku Opštu bolnicu, gde su mu utvrđene teške povrede, ali nije životno ugrožen.

Po nalogu tužioca, svima je naloženo merenje alkohola u krvi, kojim je utvrđeno da su imali preko 2 promila. Saša je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje, posle koga će biti predat višem tužiocu u Požarevcu na saslušanje.

Inače, policiju je pozvala ćerka uhapšenog i uspaničeno saopštila adresu Beogradska 22. Policija je zaključila da se radi o Požarevcu i odmah su, sa vozilom Hitne pomoći, odjurili na tu adresu, gde im je rečeno da je greška.

Posle toga ustanovljeno je da se radi o Velikom Gradištu, pa je policija poslata tamo na postupanje.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker