JEDI ORGANSKO, KRADI LOKALNO: U subotu prvi festival organske krađe lakovernih Kučevljana

Kako se krade novac iz Opštinskog budžeta iz plemenitih razloga, tj. kako da iskoristiš lakovernost naroda I pokradeš novac dok im predstavljaš organsku proizvodnju!

Bojan Stević, Aleksandar Ilić i Nikola Bulj/Foto: Privatna arhiva

Turistička Organizacija Kučevo u subotu 25. juna organizuje na centralnom trgu prvi Festival organske hrane “Organic live fest”. Ovaj festival je održivog razvoja koji promoviše racionalno korišćenje resursa i razvija svest o zdravom načinu života u saradnji sa “Open mind Agency” čiji je vlasnik izvesni Nikola Bulj preduzetnik iz Borče.

Inače, Nikola Bulj je opšte poznat da je još od 2010. godine izvlačio novac iz Opštine Savski Venac organizujući festival na Topčiderskom brdu u saradnji sa članom veća Vladimirom Pavlovićem koji je prošle godine isteran sa posla zbog krađa I malverzacije. Pa je tako savesni Nikola Bulj brže bolje agenciju stavio u privremeni prekid, I ugasio sajt agencije dak se ne zaborave prevare po Beogradu. Izbeglištvo je potražio u Kučevu na preporuku svog prijatelja drvoseče Perišića, koji, kako je i sam rekao, “dođi kod mene ovde u Kučevo da izvlačiš novac iz budžeta jer se ovde funkcioneri kupuju za male pare.”

Logo

Novom direktoru Turističke organizacije Kučevo Aleksandru Iliću, poznat da je dobio otkaz u Vojsci Srbije zbog mnogobrojnih malverzacija koje je tamo počinio, nije puno trebalo da krene sa novim malverzacijama, krađama i izvlačenjem novca preko Turstučke organizacije Kučevo.

Kao najnovija nameštaljka je organizovanje festivala “Organic live fest” 25. juna u Kučevu. Organizovanje aktivnosti za ovaj festival ne koštaju više od 400.000 dinara, ali je zato iz Opštinske kase isti plaćen milion i dvesta hiljada dinara, jer halapljivost kučevačkih funkcionera mora narod da plati, najverovatnije mora da da i deo idejnom vođi braćali Perišiću vlasniku Kučeva.

Pripreme za fest/Foto: Privatna arhiva

Ono što je poznato je da Je Aleksandar Ilić kao direktor Turističke organizacije isplatio 1.200.000 dinara Agenciji Nikole Bulja koja je u privremenom prekidu rada i ima neaktivne račune, gde je posle u čuvenom kučevačkom hotelu Rudnik na ručku podeljen novac. Naravno, vlasnik Kučeva braćala je uzeo svoj deo, a i direktor Turističke Organizacije Kučevo Aleksandar Ilić i direktor Bojan Stević Poljoprivredne Savetodavne Službe Požarevac dobili su po 70.000 dinara na ruke da pomognu u organizaciji ovog festivala.

Inače, novac se uzima i od ljudi koji dolaze sa strane da ponude svoje organske prozvode na festivalu.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

18 Komentari

  1. Neznam šta će više da izmisle samo da bi pokrali pare ovo je pljačka neviđenih razmera,nikad se Srbija neće oporovat od vladavine SNS-a..

  2. Hotelijer je ograniceno mentalno sposoban da bi napravio prevaru velikih razmera. Ivan Hotelski je osmislio sve kradje i prevare a ovaj ga samo stitisirovom fizickom snagom. Izverzirao se doktor dobro na kursevima i obukama za izvlacenje para iz budzeta. Vrlo dobro se snalazi i dobija pohvale od nalogodavaca za uspesno ciscenje budzeta. Kako to sve trpi sektor za budzet i finansije, kako im odobravaju tolike nenamenske i fingirane isplateje pitanje za onih par ekonomista sto vode finansije opstine Kucevo. I vi ste deo hotelskog orkestra, kao i vas Lazni doktor Ivan Mali. N a svim manifestcijam fali jedino narod koji bezi od tebe doktore kao da si gubav. Gde ti prodjes siri se razvrat blud nemoral kradja bahatost i smrad na alkohol. Izdaja i prevara su tvoj zastitni znak. Ugusio si Kucevo u dimu i smogu sa upaljene deponije. Znas da niko ne sme da ti se suprostavi jer je bracala stiti.

  3. Tužiteljka koja je studirala 14 godina i dalje spava. Dobija platu na vreme i šta je briga za eventualnau pljačku kučevačkog budžeta

  4. Lopovsko-mafijaška-kriminalna banda iz Kučeva na čelu sa čuvenim doktorom Ivanom Hotelskim pokradeše sve što se pokrasti može. Teraj te dalje, kad u ovoj državi ne postoji ni zakon ni institucije ni ništa? Pametni su bili naši preci kad su govorili, ne daj bože da vam na vlast dođu radikali sa crvenim zadnjicama, jer će vam i prozore skidati sa kuća. Eto ih, na našu nesreću dođoše i to na silu, sa zadatkom da nas dokusure.

  5. Naprednooooo, tražili ste radikalnu vlast, imate je od 2004 u ovom prokletom mestu i od 2012 u celom srbistanu, ovo je više nepodnošljivoooo

  6. Ovo je neverovatno, kriminalno naprednjacki klan iz Kuceva je bez srama i morala, samo gledaju kako ce da dodju do para za licne potrebe. Ne znam sta ceka opozicija i eventualno neki posteni naprednjak ako ih uopste i ima.

  7. Ivane Hotelski, da li imas osecaj saramote za ovo sto radis gradjanima opstine. Baskari se po bazenu u hotelu sa pajtosima dok selo Mustapic nema vodu vec 7 dana. Na pocetku leta si ostavio ljude bez vode, ne zanima te popravka i saniranje kvara nego samo znas da naplatis poskupelu vodu, dok je imala Sedam dana sramoto ljudska ti tvoje selo nema vodu, jel si obisao da vidis sta je problem, kako da se resi. Dva miliona maraka je kostao taj vodovod u Mustapicu koji si ti ruinirao za dve godine, imas ucinak stetocino. Ti pravi feste i vatromete u Kucevu a seljaci nemaju vodu, trpe tvoj organizovani hidroterorizam. Da znas da Mustapic ikma i magistralu kroz selo, pogodnu za blokadu ako se ne smilujes i popravis vodovod. Dok je selo vodilo racuna bili su manji problemi. Ovakav problem nikad za 30 godina nije bio. Uzeli ste ljudima pumpe i odneli u Kucdevo. Daj boze da niste prodali pumpe. Kad se iskupas, izbanjas, osuncas, nabacis boju, stavi naocare za sunce i kradom dodji da vidis kakav je to problem, da nasa deca brze jace bolje nemaju vodu. Stidi se ali ti si Hotelski i za stid ne znas.

  8. Kad ste već spomenuli magistralu koja prolazi kroz Mustapić i koja je u fazi rekonstrukcije, kao i deonica Kučevo-Voluja, koja je već rekonstruisana da kažem sledeće: Nije ovo urađeno zbog energične, poletne, ambiciozne, poštene i mlade vlasti u Kučevu, već se sve to radi kako bi Kinezi što lakše, brže, bolje itd očistili istočnu Srbiju od svega što još malo dobro poseduje. Zato je i pruga Požarevac- Majdanpek pekonstruisana, kao i sada magistrala, a za nas obične građane baš ih briga. Sve se ovo radi ispod žita, ali na veliko i brzo?

  9. Umesto da su ove pare usmerili na popravku vodovoda u Mustapiću oni organizuju neki izmišljeni festival organske hrane. Sve ih treba pohapsiti i strpati u zatvor.

  10. Ovaj festival je juče doživeo pravi fijasko,svi su ga zaobilazili u širokom luku. Tako se treba ponašati prema svim manifestacijama koje organizuje ova kriminalna vlast.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker