VELIKO GRADIŠTE: Prva dama sportskog ribolova (FOTO)

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, primio je danas Tamaru Petrović, koja se sa državnog izbornog prvenstva u ribolovu za dame, održanog 15. oktobra u Karavukovu, vratila sa osvojenim prvim mestom.

dscn4541

Ovaj plasman, sa 21.380 grama ulova, obezbedio joj je učešće na svetskom prvenstvu 2017. godine. Tamara se takmiči u pecanju na plovak, a sa takmičenjem je počela u petom razredu osnovne škole. Sada uspešna studentkinja završne godine gastronomije, pecanje je zavolela u svojoj petoj godini.

g-2

Da joj je petica srećan broj svedoči i pet, do sada, osvojenih zlatnih medalja. Pored ovih, nižu se i po jedna srebrna i bronzana u zemlji te jedna bronzana na međunarodnom takmičenju u Mađarskoj.

dscn4540

“Opština nastoji da podrži razvoj sporta i omogući svim uspešnim sportistima dalje napredovanje stoga ćemo pratiti Tamaru i na takmičenju za svetsko prvenstvo naredne godine“, najavio je predsednik opštine, čestitajući joj na zasluženom uspehu, a ovo je bila prilika i za razmenu simboličnih poklona.

dscn4536

Tamara je, zbog postignutih rezultata, promoter prestižne firme “Tubertini“ koja joj je obezbedila prvoklasnu opremu, ali joj je svaka pomoć dobrodošla budući da su troškovi učešća na takmičenjima izuzetno visoki.

g-3

TPKNEWS/SOVG

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker